U trendu

Naslovne strane za subotu, 17. april 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o epidemiološkoj situaciji, o napadu na novinara Daška Milinovića, mogućnosti putovanja za vreme pandemije korone i o drugim temama.

ALO – Predsednik Srbije nakon početka punjenja ruske vakcine u Beogradu tvrdi „‘Torlak’ će biti najbolja fabrika u Evropi“. Pregled propisa i aranžmana za letovanje u Grčkoj u „Kalimera, braćo Grci“. „Vidaković plaća 100.000 zbog drogiranja“, povodom izricanja presude glumcu.

BLIC – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u tekstu „Vakcinacija jedini odgovor na krizu, zato Beograd pobedjuje“, „Osam najvećih zabluda o koroni“, o epidemiji korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Šetnja samo od sobe do plaže“, list piše o pravilima kojih će turisti morati da se pridržavaju u Grčkoj, „Na respiratoru beba i dečak star osam godina“, o korona virusu u Srbiji.

DANAS – „Šipka im je bila baš dobra, biber sprej loš“, o napadu na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu, advokat i bivši zamenik zaštitnika gradjana podseća „Rušenje u Savamali je bio interes graditelja BG na vodi“.

INFORMER – „Prva beba na respiratoru“, o pogoršanju epidemiološke situacije. Članovi Filmskog centra Srbije objašnjavaju zašto nije finansirao film Lordana Zafranovića o Jasenovcu u „Zafranović hteo da snimi film u kom su četnici izjednačeni s ustašama“.

KURIR – „Veljin kolega iz CZ šalje poruku: I dalje smo u igri“, nakon što su pritvorenim članovima Belivukove grupe pronadjeni telefoni u pritvorskim jedinicama. „Ukleta ‘Kuća od srca'“, nakon što je ekipa popularnog serijala ponovo doživela saobraćajnu nesreću.

POLITIKA – „Da li su samo stranci krivi za zagadjenje u Srbiji“, o aerozagadjenju, „Opasnost u odustajanju od Rezolucije 1244“, o poseti ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Milovi huligani djacima psovali srpsku majku“, nakon fincidenta u tamošnjoj Bogosloviji. Feljton o vojnim operacijama tokom bombardovanja 1999. godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.