U trendu

Naslovne strane za subotu, 21. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 21. avgust najviše pišu o dvojici državljana Srbije, koji su evakuisani iz Avganistana i o situaciji s korona virusom, a bave se i sportskim i društvenim temama.

ALO – U tekstu „Hapse Dodika?!“, navodi se da su pripadnici Državne agencije za istragu i zaštitu BiH dobili nalog da saslušaju člana Predsedništva te države. „morbidno: Laneta živog sahranili“, povodom lkažnih vesti da je glumac Milan Gutović preminuo od kovida.

BLIC – „Kad nas je opkolilo 250 talibana mislili smo da nikada nećemo stići kući“, o evakuaciji dvojice državljana Srbije iz Avganistana. „Mapa kretanja žrtava klana Veljka Belivuka“ o kriminalnom klanu Veljka Belivuka.

VEČERNJE NOVOSTI – „Blindiranim kolima smo se probili kroz masu talibana“, o evakuaciji dvojice Srba. „U rubrici na popisu i nacija ‘Vojvodjanin'“ o predlozima za budući popis stanovništva.

DANAS – „Zločinci pod zaštitom naprednjačke vlasti“, o tome zašto optuženi za ratne zločine slobodno žive u Srbije, uprkos poternicama. „Antivakseri nisu brojni kako se čini“, o situaciji s korona virusom i protivnicima imunizacije.

INFORMER – „Do kraja septembra preti 5.000 zaraženih na dan“, o zaoštravanju epidemiološke situacije. Ispovest Srba evakuisanih iz Kabula u „Dali su nam oružje i rekli: pucajte“.

KURIR – List prenosi transkripte poruka koje su članovi Belivukove kriminalne grupe navodno razmenjivali u oktobru, koje ukazuju da su u nekoliko dana izvršili više ubistava. Kurir tvrdi i da „Milovci ubacuju kriminalce da prave nerede na ustoličenju vladike Joanikija“.

POLITIKA – „Virus korona se vraća u Novi Pazar“, o situaciji s korona virusom. „Već razmišljam o timu za Los Andjeles 2028.“ o planovima selektora olimpijskih pobednika u vaterpolu, Dejana Savića.

SRPSKI TELEGRAF – U „Soroš gura Avganistance u Srbiju“ se navodi da su se bilbordi sa porukama dobrodošlice izbeglicama pojavili pre pada Kabula. Tekst „Lanetovo stanje iz sata u sat sve gore“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.