U trendu

Naslovne strane za subotu, 29. maj 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za subotu, 29. maj, piše o stanju u Saboru Srpske pravoslavne crkve, o održavanju Glavnog odbora Srpske napredne stranke, epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO – „Krivokapić pljunuo na crkvu“, nakon što je premijer Krivokapić odbio da potpiše Temeljni ugovor Crne Gore i SPC. „Lažni Vučićev prijatelj penzioneru oteo stanove“, nakon hapšenja prevaranta koji se predstavljao kao vojni penzioner.

BLIC – Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić, „Dobrom strategijom uvećan profit i tokom 2020“. O epidemiji korona virusa u Srbiji, „Mladi ključni za okončavanje pandemije“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše „Kako je Krivokapić izigrao SPC“. O klanu Veljka Belivuka, „Širok krug dželata u Ritopeku“.

DANAS – O sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke, „Ključno pitanje ‘rokade’ kadrova u SNS-u“. „Izbor novog mitropolita crnogorsko-primorskog pretvorio se u crkveno-politički triler“, piše list.

INFORMER – „Evzoni radi do 23h, ko zakasni spava na granici“, list upozorava da je najveći granični prelaz sa Grčkom ograničio svoje radno vreme. Zvezdine legende uoči 30 godišnjice osvajanja titule „Bari se nikada neće ponoviti“.

KURIR – „Krivokapić izigrao SPC, vadio se da ga pritiskaju Abazović i Bečić“, nakon neuspešnog sastanka čelnika Crne Gore i SPC. Svedočenje Merime Isaković „Danijelu Štajnfeld su prvo pitali da je nije možda silovao Bjelogrlić“.

POLITIKA – Tema lista, „Studiranje u vreme pandemije“. Intervju sa guvernerkom Narodne banke Srbije Jorgovankom Tabaković.

SRPSKI TELEGRAF – „Olbrajtova na salveti nudila Kosovo Miloševiću“, tvrdi penzionisni general Momir Stojanović. U daljoj istrazi protiv Belivukove grupe, list tvrdi da je „Velja advokatu Lazareviću dao četiri miliona evra“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.