U trendu

Naslovne strane za subotu, 6. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 6. mart pišu o novim merama Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, o istragama protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića i protiv vodje navijača Veljka Belivuka, o pregovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima i o drugim temama.

ALO – O oštrijim merama protiv širenja epidemije korona virusa „Katanac na kafane, srednjoškolci samo na onlajn nastavi“. O odlukama novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića „Piksi precrtao Kolarova“.

BLIC – O istrazi protiv vlasnika škole glume optuženog za seksualno uznemiravanje učenica, list piše „Mika Aleksić se uzda u svojih sedam svedoka“. List piše o efektima vakcinacije protiv korona virusa „U bolnicama nula ljudi koji su primili drugu dozu vakcine“. O istrazi protiv Veljka Belivuka pod naslovom „Svi dokazi protiv grupe Velje Nevolje“.

VEČERNJE NOVOSTI – O novim protivpamdemijskim merama tokom predstojećeg vikenda „Radiće prehrana, pumpe i apoteke“. O putovanjima u Grčku pod naslovom „Britanci mogu, Srbi neka čekaju“.

DANAS – „Kompanija United media novi vlasnik Danasa“, o završetku transakcije. Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić kaže „Pregovori vlasti i opozicije su samo gluma“. Povodom navršenih godinu dana od potvrdjenog prvog slučaja infekcije korona virusom list piše „Srbija nije bila spremna, moglo je sve brže i bolje“.

INFORMER – O pooštrenim epidemiološkim merama Kriznog štaba list piše pod naslovom „Korona vikend!“.

KURIR – O zatvaranju kozmetičkog salona posle otpužbi više žena da su im kozmetičkim tretmanom uništili kožu „Zatvoren salon iz pakla“. Autorski tekst premijerke Ane Brnabić „Do konačne pobede ostalo je još mnogo teških borbi i rezova“.

POLITIKA – O kampanji vakcinisanja u Evropi „Konfuzija u evropskoj strategiji vakcinacije“. O novim protivpamdemijskim merama „Zaključavanje za vikend, srednje škole onlajn“. „Srbija može da proizvodi i kinesku vakcinu“, navodi list.

SRPSKI TELEGRAF – „Dvoje ministara s mafijom radilo o glavi Vučiću“, piše list. O bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović i predsedniku Višeg suda u Beogradu i sudiji Vrhovnog kasacionog suda Aleksandru Stepanoviću list piše: „Dijana i Stepa gase Srpski telegraf“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.