U trendu

Naslovne strane za utorak, 11. januar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 11. januar 2021. godine, pišu o Novaku Djokoviću, omikron soju korone i političkim dešavanjima u zemlji i regionu.

ALO – Nakon presude kojom je teniseru novaku Djokoviću dozvoljeno da udje u Australiju, list piše „Pobednik! Novak jači od Vlade Australije“.

BLIC – Skoro cela naslovna strana posvećena Novaku Djokoviću „Sud na strani pravde, Novak ide po krunu“. O najavljenoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Priboju, gde je poslednjih dana bilo incidenata uperenih protiv muslimana „Vučić sutra ide u Priboj“. O tome kako će izgledati nastava na početku drugog polugodišta „Djaci u klupama onlajn ili duži zimski raspust“.

VEČERNJE NOVOSTI – O reagovanjima u Sarajevu povodom proslave Dana Republike Srpske „Srbe zovu nacistima, aktiviraju ‘beretke'“. List piše da su duplirani zahtevi za izdavanje lične karte posle najave da će mladi dobiti pomoć države „Navalili na šaltere MUP zbog 100 evra“. O epidemiji korona virusa navodi da u lekarskoj smeni bude i do 50 pregleda „Omikron desetkuje i lekare“.

DANAS – O emitovanju filma u kojem se targetiraju novinari, nevladine organizacije i političari opozicije kao „potencijalne ubice“ predsednika Srbije „Optužuju Djilasa, Šolaka i medije za zaveru protiv lidera SNS-a“. O apelu 14 firmi da Elektroprivreda nastavi sa politikom koju sprovodi v.d. direktora Milorad Grčić „Pisma Vučiću pokušaj zaštite privilegija u poslovima sa EPS-om“. O najpopularnijim studijskim programima na Univerzitetu u Beogradu „Najtraženiji psihologija, stomatologija i FON“.

INFORMER – Nakon što je teniseru Novaku Djokoviću dozvoljeno da udje u Australiju, njegov otac Srdjan poručuje „Ovo će mu dati još veću snagu, ima da uzme još 10 grend slemova“. List prenosi i navodne nove detalje iz istrage nestalog Splićanina u Beogradu u tekstu „Matejov telefon lociran kod Velikog ratnog ostrva“.

KURIR – O istraživanju koje je sprovedeno uz podršku Ministarstva zdravlja u tekstu „Marihuanu pre 15. godine proba više od 50 odsto dece“. Nakon najava albanskog premijera Edija Rame, list piše „Amerika u Albaniji otvara centar za specijalne operacije“.

NOVA – „U Srbiji rudna renta jedna od najnižih u Evropi“, o iskorišćavanju resursa. U susret opštim izborima u aprilu list piše „Još nema dogovora o predsedničkom kandidatu, opozicija tvrdi da nije u krizi“. Bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević ocenio „Vučić najviše krši Ustav jer istražuje i presudjuje“.

POLITIKA – O poseti predsednika Srbije Priboju posle nacionalističkih ispada uperenih protiv muslimanskog stanovništva „Vučić sutra smiruje tenzije u Priboju“. O predstojećem referendumu „Za sudije bez ‘dugova'“. List piše da veliki broj gradjana nije iskoristio zamenska putovanja „Turističke agencije duguju gradjanima više od 20 miliona evra“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar