Naslovne strane za utorak, 2. februar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za utorak, 2. februar 2021. godine najviše pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu, o vakcinisanju protiv korona virusa u Srbiji i o drugim temama.

ALO – „Francuska vetar u ledja Srbiji za Evropu“ o poseti delegacije Srbije Parizu i razgovorima sa francuskim zvaničnicima.

BLIC – List piše o epidemiji korona virusa u Srbiji „Sada je više obolelih žena nego muškaraca“. O procesu koji se vodi protiv optuženih za ratne zločine pred Specijalnim većima u Hagu „Novi dokazi o zločinima Tačija i ekipe stigli u Hag“.

VEČERNJE NOVOSTI – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu i susretu sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u tekstu „Novi plan iz Pariza za Kosovo i naš put u EU“. List prenosi savete stručnjaka u vezi vakcinisanja protiv korona virusa „Šta ako obolite posle prve doze“.

DANAS – „Tajna cena vakcina i spomenik Vučiću“, list piše o procesu nabavke vakcina protiv korona virusa u Srbiji. O ponovnom renoviranju Skadarlijske ulice „Kaldrma u Skadarliji najveći neprijatelj vlasti Beograda“.

INFORMER – List piše o efektima imunizacije, pod naslovom „Vakcina štiti bar 18 meseci“. O vekim temperaturnim razlikama „Sutra proleće, u subotu leto“. O istrazi ubistva 22-godišnjeg mladića na Kanarevom brdu „Skoletovog sina ubica čekao pun sat“.

KURIR – Pod naslovom „Prijatelji“, o poseti delegacije Srbije i predsednika Aleksandra Vučića Francuskoj. O aferi prisluškivanje, navodi da je pripremano preuzimanje elitne policijske jedinice „Puč u SAJ“.

POLITIKA – „Novi pristup Pariza za brži put Srbije u EU“, list piše o poseti predsednika Aleksandra Vučića Parizu. O izboru direktora javnog medijskog servisa „Tri scenarija za izbor direktora RTS-a“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.