Naslovne strane za utorak 22. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak 22. decembar pišu o epidemiološkoj situaciji i ublažavanju mera, novoj vrsti virusa korona, vakcinama, o Kosovu i o drugim temama.

ALO – „A sad, pamet u glavu“, o borbi sa korona virusa. „Mislio sam korona će me ubiti“, kaže za list poslanik Marijan Rističević koji je preležao ovu bolest.

BLIC – Istraživanje o testovima na kovid-19 „Kako je došlo do zabune sa kućnim testovima“. O jednoj od najvećih mafijaških grupa „Svi glavni ljudi Škaljarskog klana“.

VEČERNJE NOVOSTI – O vakcinaciji i mutaciji virusa korona u tekstu „Vakcinacija ubija i novi soj korone“. „Na proleće grade vezu s ‘Milošem'“ o spajanju Novog Beograda i novog auto-puta.

DANAS – „Na prostituciju trošimo koliko i na knjige i na novine“ o tome šta sve Republički zavod za statistiku uključuje u obračun bruto domaćeg proizvoda. Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković za taj list „Vučić predao deo srpske elektromreže“.

INFORMER – O novom tipu virusa „Engleska korona preti i Srbiji“. O tome da je najbolji teniser sveta 300 nedelja prvi na ATP listi „Djokovića samo 77 dana dele od svetskog rekorda“.

KURIR – „Ubijena trojica ‘Pink pantera’ povezana sa ‘škaljarcima’, četvrti se vodi kao nestao“, o krimi obračunima. Doktor sa Harvarda Nemanja Despot Marjanović „Ako virus nastavi da mutira vakcinu ćemo primati jednom godišnje“.

POLITIKA – O pandemiji „Zbog mutacije kovida 19 svet izolovao Britaniju“. Pišu i o novim merama protiv širenja kovida-19 „Tržni centri i kafići radiće do 20 časova“.

SRPSKI TELEGRAF – Ispovest porodilje koja je bila 300 dana na respiratoru „Mislila sam da su mi svi u porodici umrli, a dete dato u sirotište“. „Novi soj korone ušao u porodilište“, o novom tipu ovog virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.