U trendu

Naslovne strane za utorak 25. februar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 25. februar najviše pišu o koronavirusu, o intervjuu sa vladikom Grigorijem za list Blic koji je povučen i o istrazi tužilaštva o curenju poverljivih informacija.

ALO – „Venecija postala karantin“, list piše o širenju epidemije koronavirusa u Italiji.

BLIC – List navodi izveštaj iz Strazbura „Savet Evrope upozorio: SPC je ugrožena u Crnoj Gori“. „Virus korona sve bliži Srbiji“, o epidemiji u Italiji.

INFORMER – „Korona preti iz Italije“, list piše o epidemiji koronavirusa u Italiji i merama koje se preduzimaju zbog toga. „Ne glasajte za Mila“, o pozivima sa litija koje se u Crnoj Gori održavaju u znak protesta zbog donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.

KURIR – „Spremaju kasarne za zaražene od korone“, razgovor sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom o merama koje Srbija preventivno preduzima zbog širenja epidemije koronavirusa u svetu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ako treba i vojskom na litije“, o instrukcijama vojnog vrha Crne Gore. „Nova potraga za nestalim mališanima“, o otvaranju starih predmeta.

DANAS – Intervju sa vladikom Grigorijem povodom intervjua koji je skinut iz lista Blic u petak: „Tužno je ako nema opasnijeg od mene“. List piše da je „Zelenović napustio Savez za Srbiju“.

POLITIKA – „Curenje poverljivih informacija istraživaće beogradsko tužilaštvo“, o podacima koji su mediji dobijali nakon hapšenja otmičara devojčice iz okoline Niša. O izjavi predsednika Srbije na početku sednice Glavnog odbora SNS „Pobedićemo ubedljivije nego što očekuju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Pakt Trampa i Makrona zbog Srbije“, list piše o očekivanja u kom će se pravcu odvijati pregovori Beograda i Prištine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.