U trendu

Naslovne strane za utorak, 28. april 2020. godine

Dnevni listovi u izdanjima za utorak 28. april najviše pišu o epidemiji korona virusa u Srbiji i svetu, o ulasku korone u domove za stare u Srbiji, o ublažavanju mera tokom vanrednog stanja, o zakazanoj sednici Skupštine Srbije koju će bojkotovati poslanici jednog dela opozicije, o protestima bukom koji su se nadovezali na aplauze za medicinske radnike u 20 sati i o drugim temama.

BLIC – „Više od 70.000 ljudi imalo koronu bez ikakvih simptoma“, o mogućnosti da je veliki broj gradjana Srbije stekao imunitet na korona virus. „Ko će odgovarati za ulazak virusa u staračke domove“, o utvrdjivanju odgovornosti za veliki broj slučajeva širenja epidemije u domovima za stare.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o najavama mera zabrane kretanja za predstojeći vikend i prvomajske praznike „Zabrana uranka ako bude skraćenja“.

DANAS – „Lupanje u šerpe kao devedesetih“, list piše o protestu Buka protiv diktature, na koji je pozvala Inicijativa Ne davimo Beograd. „Opozicija: Pitaćemo sud da li je vanredno stanje ustavno“, o odluci Saveza za Srbiju da njihovi odbornici ne učestvuju na prvoj sednici Skupštine Srbije u vanrednom stanju.

KURIR – „Moramo da uvažimo i glas gradjana koji vode računa o sebi i drugima“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o zabrani kretanja za prvomajske praznike.

POLITIKA – O merama koje čekaju republičke poslanike tokom prve sednice Skupštine Srbije u vanrednom stanju „Toplomeri i maske na ulazu u skupštinu“. O širenju epidemije korona virusa „U domovima za stare zaražena 564 korisnika“.

SRPSKI TELEGRAF – „Maske će biti obavezne i posle vanrednog stanja“, list piše o preporučenim merama zaštite od korona virusa nakon ukidanja vanrednog stanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar