U trendu

Naslovne strane za utorak, 7. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 7. septembar 2021. godine pišu o dešavanjima u Crnoj Gori tokom ustoličenja mitropolita Joanikija, o porastu broja inficiranih korona virusom i o političkim temama.

ALO – List piše da je „Opljačkana Djokovićeva vila od 10 miliona evra“.

BLIC – Na naslovnoj strani list piše o dogadjajima u Crnoj Gori „Milo širi govor mržnje protiv Srbije“. List piše i o „političkim veteranima“ – „Penzije po 100.000, a primaju i plate“.

VEČERNJE NOVOSTI – O vikendu na Cetinju „Spremali bombe za patrijarha i Joanikija“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Ujedinjena Srbija nasušna potreba“. O tome da je dostignut broj od 4.000 zaraženih dnevno „Četvrtina testiranih pozitivna na koronu“.

DANAS – Posle dramatičnih dogadjaja u Crnoj Gori tokom ustoličenja mitropolita Joanikija list pita „Da li će biti reprize ‘Cetinja’ u Beranama“. Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas povodom brojnih tajno snimljenih fotografija koje objavljuju tabloidi „Većinu opozicionih političara prate i BIA i MUP Srbije“. „Odlazak ružnog lepotana francuske kinematografije“, povodom smrti francuskog glumca Žan-Pol Belmonda.

INFORMER – O fudbalskoj reprezentaciji list piše pod naslovom „Bolji smo od Iraca, pobedjujemo sigurno“.

KURIR – Pod naslovom „Operacija Cetinje“ list piše o dešavanjima u Crnoj Gori.

POLITIKA – List piše da zapadne sile guraju Prištinu u članstvo Saveta Evrope „Srbija će uzvratiti ako zgaze medjunarodno pravo“. O dešavanjima u Crnoj Gori: „Ko je snajperista koji je vrebao patrijarha“. O koroni list piše: „Naglo se povećao broj zaraženih kovidom 19“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da „tajno pismo Vatikana“ nalaže da „srpska crkva mora da nestane“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.