U trendu

Neizdepilirana i bez frizure: Ovako izgleda Barbika iz karantina (foto)

Tokom karantina su žene učile same da sređuju kosu i nokte, zaboravljale na dijete, neke su dane provodile uz ekrane, neke na onlajn nastavi sa decom, gledale su se serije, mesili hlebovi, Zoom-ovalo se… Pa zašto bi Barbi bila drugačija?

View this post on Instagram

Quarantine Barbie What Time Is It? Edition Includes:  Alarm Clock Glass of Warm Milk for Insomnia Cappuccino Machine Daytime Pajamas & Nighttime Pajamas Toaster with Toast PLUS SNACKS:  Mother's Circus Animal Cookies Crunch 'n Munch #barbiegetsreal . . #grandmagetsreal #pandemicbarbie #quarantinebarbie #quarantinelife #barbiesofinstagram #barbiecollection #barbiecollector #bestbarbiephotos #instabarbie #barbielife #dollstagram #barbielover #barbieinstagram #barbiegram #barbiegirl #barbieworld #barbieinsta #barbiedolls #barbiestyle #barbiephotography #barbievintage #barbieclothes #barbier #vintagebarbie #barbiephotogallery #mattel #barbie @mattel @barbie #barbieminiatures #barbiefashionista

A post shared by Grandma Gets Real (@grandmagetsreal) on

Tonja Ruiz, poznata kao Grandma Gets Real, kreirala je seriju karantinskih barbika u kojima će se prepoznati skoro svaka žena.

Ruiz je poznata po tome što se već dugo suprotstavlja nerealističnim figurama popularnih lutki i smešta ih u scene iz stvarnog života, pokazujući da njihov život ni izbliza ne bi bio tako savršen da su one prave žene.

Sad je, inspirisana proteklim periodom u kojem se svet našao tokom pandemije koronavirusa, rešila da devojčicama za igru ponudi nešto toliko realistično, da i njihove roditelje prolazi jeza.

Iako ih pravi (za sada) pravi samo za svoju dušu i možda će retke izabrati da se igraju barbikama raščupane kose i tamnih podočnjaka, ali reakcije na seriju su zasad odlične.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.