U trendu

Novak danas započinje novi projekat: „Nadam se da će svako od nas uživati“ (foto)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je pauzu uzrokovanu pandemijom koronavirusa da, osim promene frizure, utiče i na svoje pratioce na društvenim mrežama. Đoković će od srede početi da radi na projektu „Samosavladavanje“, koji će držati na društvenoj mreži Instagram.

View this post on Instagram

“The Self-Mastery Project" IG Live series begins tomorrow at 5:30pm cest with my brother @chervin333 – our first topic will be Discipline and Intention. Once a week on Wednesdays, we will talk about general health and the options an individual has in order to be the best possible version of themselves every day. I look forward to what follows as a lot of useful information will be shared. I hope that each of us will enjoy this and find it useful for ourselves and our environment. Cheers 🙏🏼💪🏼. Projekat “Samosavladavanja” počinje sutra u 17:30 časova. Sagovornik će mi biti Šervin. Jednom nedeljno ćemo razgovarati o opštem zdravlju i mogućnostima kojim pojedinac raspolaže kako bi svakim danom živeo najbolju moguću verziju sebe. Radujem se onome što sledi jer će se puno korisnih informacija deliti. Nadam se da će svako od nas uživati i ponešto korisno izvući za sebe i okolinu. Živeli 🙏🏼💪🏼

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Đoković je objavio da će svake srede sa prijateljem Šervinom Džafarijehom razgovarati o različitim temama, kako bi pokušali da poboljšaju opšte zdravlje ljudi.

„Projekat ‘Samosavladavanja’ počinje u 17:30 časova. Sagovornik će mi biti Šervin. Jednom nedeljno ćemo razgovarati o opštem zdravlju i mogućnostima kojim pojedinac raspolaže kako bi svakim danom živeo najbolju moguću verziju sebe“, objavio je Đoković na Instagramu.

Njih dvojica će se, kao i pre nedelju dana, uključivati u „lajv“ na ovoj društvenoj mreži.

„Radujem se onome što sledi jer će se puno korisnih informacija deliti. Nadam se da će svako od nas uživati i ponešto korisno izvući za sebe i okolinu. Živeli!“

Novak i Šervin su dugogodišnji prijatelji i, kako je srpski as otkrio u prethodnom javljanju uživo, odnedavno sarađuju „na sportskoj ishrani, blagostanju i kako u potpunosti poboljšati naše iskustvo kao ljudskih bića“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.