U trendu

Odložen koncert čuvenog Andrea Rijua u Štark Areni

BEOGRAD – Spektakl koncert čuvenog holandskog violiniste i dirigenta Andrea Rijua i „Johann Strauš Orćestra“, zakazan za 10. novembar u Štark Areni, odložen je ipak za sledeću godinu, za datum 24. novembar 2022, zbog trenutne teške epidemiološke situacije i propisa koji se odnose na suzbijanje virusa Covid-19, saopštila je Štark Arena.

„Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo u sada već dugom periodu. Nažalost, to za nas još uvek nije moguće. Ali, videćemo se u novembru 2022. godine! Puno ljubavi iz Mastrihta, i puno vam hvala na lojalnosti i strpljenju“ – izjavio je Riju u video poruci, što je učinio i 2020, kada je takođe novi koncert bio odložen.

Slavni muzičar je dostigao trijumf sa prvim gostovanjem u Srbiji na sceni Štark Arene u maju 2019. godine, za skoro 20 000 ljudi u publici, kada je rasprodao ovu najveću halu na Balkanu, sa velikom scenografijom gde svira njegov raskošni orkestar.

Andre Riju i orkestar koji broji čak 60 članova, njegovi solisti, hor, tehničari i cela ekipa želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja.

Ipak, veoma nepovoljna situacija sa pandemijom u zemlji i ograničenjem javnih okupljanja ove godine to čine nemogućim, a sigurnost publike i velike porodice Andrea Rijua, je najveći prioritet.

Nakon ogromnog uspeha sa prvim koncertom u Beogradu 2019, muzičar je zakazao i novi nastup u novembru 2020, ali je zbog korona virusa on morao biti pomeren na 2021, a sada i na 2022. godinu.

Kupljene ulaznice važe za novi datum 24. novembar 2022. godine i nije ih potrebno menjati.

Ukoliko novi datum ne odgovara, potrebno je da publika podnese zahtev za povraćaj sredstava na mail office@tickets.rs.

Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra do 15. novembra 2021.

Nakon navedenog termina, zahtevi za povraćaj novca neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta, stoji u saopštenju direkcije Štark Arene.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.