U trendu

Profesorka: Izjave Milanovića o koroni je „besni populizam“

ZAGREB – Vanredna profesorka na zagrebačkom Fakultetu političkih nauka Marijana Grbeša Zenzerović je komentarisala izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića u vezi sa merama i imunizaciji protiv korona zaraze i ukazala da se to u literaturi zove „besni populizam“, a da će vreme pokazati koliko je njegovo ponašanje odgovorno.

“To je sve deo njegove šire komunikacije, koja spada u nešto što se u literaturi zove besni populizam. To je spektar u koji je predsednik zakoračio svojom komunikacijom. On uspešno artikuliše revolt jednog dela javnosti prema (korona) merama. Koliko je njegovo ponašanje u ovoj situaciji odgovorno, pokazaće vreme. Kao i ponašanje svih drugih zastupnika u Saboru u ovoj situaciji”, rekla je Grubeša Zenzerović.

Ona je to rekla gostujući na zagrebačkoj N1 tv. gde je komentarisala trend lažnih vesti u pandemiji korona virusa i komunikaciji vlade, parlamenta, Nacionalnog štaba za civilnu zaštitu i predsednika Milanovića, a u vezi sa merama i imunizacijom protiv širenja korona virusa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar