Štraka: Jedni krivac je Novak, samo on treba da se izvini

BEČ – Hervig Štraka, menadžer austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da je Novak Đoković jedini krivac za nastalu situaciju sa korona virusom na Adria Touru.

„Turnir je bio zamišljen kao humanitarni, ali je od početka krenuo u lošem smeru. Jedini ko je kriv je Novak Đoković. On je kreator i realizator. Ni Dominik, ni bilo ko drugi ne treba da se izvinjava. Oni su učestvovali i ponašali se kako su organizatori dozvolili. Samo Đoković treba da se izvini, niko drugi. Insistirao sam da se uvedu neke mere, da na tribinama ne bude više od hiljadu ljudi, da se drži distanca, ali ništa nije uvaženo“, rekao je Štraka za austrijski Standard.

Tim, pobednik beogradskog izadanja Adria Toura, prethodno je rekao da je ponašanje učesnika na turniru bilo previše euforično, ali da su verovali korona pravilima Vlade Srbije, a Štraka je rekao da je i Tim pružio negativan primer.

„On nije bio glavni protagonista, iako je poslao lošu sliku. Uklopio se u ambijent, koji su drugi stvorili“, zaključio je Štraka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.