Terzić posetio KBC Zvezdara i uručio 240 sezonskih ulaznica

BEOGRAD – Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić posetio je danas KBC Zvezdara i dostavio sezonske ulaznice zaposlenima, koji su se tokom trajanja akcije prijavili i izrazili želju da uživo prate mečeve crveno-belih na stadionu Rajko Mitić.

Terzić je sa velikim zadovoljstvom uručio je 240 sezonskih ulaznica v.d. direktoru KBC Zvezdara Petru Svorcanu, za utakmice koje će crveno-beli odigrati na domaćem terenu, u narednom periodu.

Na taj način nastavljena je akcija organizovana aprila meseca u kojoj je Crvena zvezda još jednom na delu pokazala da je društveno odgovorna organizacija.

„Većinu svog života proveo sam nedaleko od Kliničko-bolničkog centra Zvezdara. Vezan sam za ovu instituciju, s obzirom da mi se sve troje dece rodilo u porodilištu KBC Zvezdara.Ovim gestom smo pokazali ono po čemu je Crvena zvezda prepoznatljiva, a to je socijalno-odgovorno ponašanje. Posle značajne finansijske pomoći Kliničkom centru Niša i Beograda i posebno što mi je drago Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, nastavili smo da pomažemo sve slojeve društva, naročito zvezdaše“, rekao je Terzić.

Kako je naveo, drago mu je što je medicinsko osoblje KBC Zvezdara prepoznalo nameru i želju da im se klub zahvali na svemu što su prethodnih meseci uradili za naš narod.

„Danas smo predali 240 sezonskih karata zaposlenima u KBC Zvezdara i nadam se da ćemo se viđati na Marakani i radovati se pobedama naše Crvene zvezde, te da će se ova pošast, u vidu korona virusa što pre završiti. Još jednom, hvala svim medicinskim radnicima Srbije, a danas posebno KBC Zvezdara“, zaključio je Terzić.

Veliku zahvalnost zbog posete i poklona koje je klub pripremio za medicinare istakao je kardiolog Aleksandar Davidović.

„Ovo je velika čast za sve zaposlene u KBC Zvezdara, a posebno za nas zvezdaše. Želeo bih da se u ime svih zvezdaša koji su zaposleni ovde zahvalim fudbalskom klubu Crvena zvezda na lepoj inicijativi. Ponosan sam na podatak da je najveći broj zahteva za izdavanje sezonskih karata upravo odavde, iz gradske bolnice. Prethodni meseci borbe sa pandemijom bili su izuzetno stresni za zdravstvene radnike, ali smo pokazali da smo dorasli tom izazovu. Apelovao bih na građane da se pridržavaju protivepidemijskih mera i zaštite sebe i bližnje. Hvala voljenom klubu za divan gest prema zdravstvenim radnicima. Nadam se da ću uskoro moći da bodrim Zvezdu, zajedno sa suprugom i dvoje dece i da ćemo sa tribine biti u prilici da pomognemo klubu da izbori proleće u Ligi Evrope“, rekao je Davidović.

Veliko interesovanje obeležilo je celokupnu akciju u kojoj se preko 700 zdravstvenih radnika odazvalo i izrazilo želju da u sezoni 2020/2021 crveno-bele bodri sa tribina, a najviše zahteva je došlo upravo iz KBC Zvezdara.

Zahvalnost zbog ovakvog gesta Crvene zvezde nije krio ni anestetičar Miloš Vujičić.

„Hvala vam što ste došli. Mi, kao navijači Crvene zvezde smo mnogo puta pokazali podršku koju pružamo klubu i u dobrim i u teškim trenucima, a Zvezda je ovim gestom, kao i svim drugim gestovima u ovim vremenima borbe protiv korona virusa, pokazala da je najveći klub na svetu. Hvala vam što ste nam podelili sezonske ulaznice i nadam se da ćemo se uskoro videti na Marakani. Imam društvo s kojim idem na stadion i verujem da ćemo se ponovo okupiti svi zajedno i biti u prilici da pružimo podršku ekipi. Žao mi je što to već nije slučaj u derbiju, ali znaju igrači da treba da se bore kao lavovi“, istakao je Vujičić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.