Tri nova brenda ekskluzivno na CarGo Batleru uz 50% popusta

BEOGRAD – CarGo Batler bogatiji je za tri nova brenda – Sarma bar, Tamam Kebab i Skara, koji potpuno menjaju doživljaj poznatih ukusa i koji će ekskluzivno biti dostupni na CarGo aplikaciji, saopštio je danas CarGo.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović rekao je da je zbog otvaranja novih brendova i njihovog povezivanja na CarGo Batler čak 50 kuvara i drugog osoblja dobilo posao u trenutku kada je usled pandemije korona virusa značajno opao promet ugostitelja.

„Najavili smo nove ekskluzivne brendove na Batleru, koji dovode do otvaranja i zadržavanja radnih mesta i drago mi je što realizujemo ovaj smeo plan. Tri brenda – Sarma bar, Tamam kebab i Skara, ekskluzivno dostupni na Batleru, predstavljaju prvi korak u ostvarenju tog cilja“, kaže Aćimović.

Napomenuo je da će Batler nastaviti da bude sinonim za kvalitet, brzinu i pomoć zajednici u kojoj posluje.

Korisnici CarGo Batlera sada mogu sa 50% popusta da probaju najbolju bakinu sarmu iz Sarma bara, pravi srpski roštilj iz restorana Skara ili orijentalne specijalitete iz Tamam Kebaba.

Da u Sarma baru znaju šta je pravo „sarmoljublje“ pokazuje i to što je svaka sarma pripremljena od najboljeg komada mesa, brižljivo zamotana i kuvana na pravom Smederevcu kako bi zdrava, domaća hrana stigla do svakog Batler korisnika u najkraćem mogućem roku.

Kako navode iz Batlera, za ljubitelje turskih specijaliteta tu je Tamam Kebab koji potrošače sa tradicionalnim ukusima vodi u Istanbul.

Pored toga, pruža i inovativne kebabe sa otopljenim sirom i pilećim batakom, kao i nove specijalno osmišljene ukuse humusa i rolovanog kebaba.

Oni koji vole roštilj prepoznaće po mirisu i ukusu pravi srpski roštilj iz restorana Skara, gde ima dovoljno mesa za celo društvo kroz box pakete, ali preporučuju i naručivanje slatkiša.

Iz Batlera dodaju da svakodnevno raste broj restorana i da trenutno 400 restorana nudi svoje specijalitete članovima Udruženja CarGo, kao i da je cilj da u narednih mesec dana bude uposleno još ljudi kroz otvaranje novih brendova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.