U trendu

U Novom Sadu „Grin lav“ 25. i 26. juna

NOVI SAD – Festival elektronske muzike „Grin lav“ (Green Love) biće održan 25. i 26. juna u Novom Sadu, u prostoru na otvorenom unutar Novosadskog sajma, najavili su organizatori.

„Nakon dugo vremena, usled pandemije koronavirusa koja je zaključala ceo svet, konačno je došlo vreme da ponovo zaplešemo… U nadi da se polako vraćamo normalnim okolnostima, ‘Grin lav’ festival najavljuje dvodnevni spektakl u skladu sa odlukama kriznog štaba i uz poštovanje svih epidemioloških mera“, saopštili su danas iz organizacije festivala.

Kako je najavljeno, u petak 25. juna nastupaju di-džejevi DŽej Lumen, Miloš Vujović i Liniar Disrapšn, odnosno Tamara Maksimović i Anđela Tomašević, dok će subota, 26. jun, biti rezervisana za Francuza Sebastijena Legera, kao i domaće Bokija i Fakira.

Ulaznice za dvodnevni festival po promotivnoj ceni koštaju 1.990 dinara, a iz „Grin lav“ festa navode da će ukoliko dođe do pomeranja datuma dvodnevni festival biti održan 30. i 31. jula na istoj lokaciji.

Iz „Grin lav-a“ podsećaju da „vrlo je važno da .#SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.