U trendu

Za bezbrižan put u inostranstvo i tokom pandemije

BEOGRAD – Rezervisali ste apartman u Grčkoj i ne možete da dočekate dan kada ćete krenuti na zaslužen odmor, ali ste u strahu da se možete zaraziti koronavirusom.

Dobro je da razmišljate odgovorno, ali je isto tako važno da na odmoru budete rasterećeni, zato zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje bolesti uzrokovano viruosom kovid 19 i sve brige prepustite AMS Osiguranju.

Osluškujući potrebe svojih osiguranika, AMS Osiguranje proširilo je paket usluga i uvelo dodatno pokriće za slučaj bolesti kovid 19, čime visoke troškove lečenja u inostranstvu uzrokovane ovim virusom preuzima na sebe.

Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo pored osnovnog pokrića troškova lečenja u inostranstvu, ukoliko je ugovoreno, pokriti i troškove za slučaj potvrđene infekcije virusom kovid 19, što uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom kovid 19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti kovid 19 zaključite brzo, sigurno i lako onlajn na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni!

Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće kovid 19, za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, koštati svega 1.102 dinara.

Ušteda je velika, posebno ako na putovanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.

Jedino što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni.

Detaljno uputstvo za onlajn zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009, a možete nas posetiti i u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.