Mejkap saveti holivudskih šminkera: Izgledajte 5 godina mlađe

Za nekoliko minuta, kao gumcom, izbrisaćete i do 5 godina sa lica

Ako od nekoga treba usvajati savete onda su to holivudski šminkeri. Oni su odgovorni za sjajna izdanja velikih zvezda i znaju sve trikove kada je mejkap u pitanju.

Ako ispoštujete sve korake, izbrisaćete i do 5 godina sa lica. Nikakva plastična hirurgija vam nije potrebna, samo pravilan redosled nanošenja i pravilan izbro proizvoda.

1. Svetlucavi prajmer

Zreloj koži je potreban sjaj kako bi izgledala odmornije i svežije. Pre pudera nanesite prajmer koji u sebi sadrži sjajne čestice ili sitne šljokice kako bi u trenutku dobiji efekat mlađe kože.

2. Puder

Birajte one koji obećavaju svetlucavi izgled.  Na mat verzije zabravite, jer će licu dati umoran izgled.

3. Roze rumenilo

Kada je reč o rumenilu, sve nijanse roze boje dolaze u obzir. One će dati svež i mladalački izgled. Izbegavajte one koje vuku na narandžastu boju jer će vam dodati godine.

4. Hajlajter je obavezan

Malo sjaja na vrh jagodica i nosa će napraviti drastičnu razliku. Neverovatno  je kako tako mali detalj može da transformiše čitav izgled.

5. Umesto crnog ajlajnera birajte onaj u braon boji

Crna boja daje strog izgled, a samim tim ćete delovati i starije. Braon nijansa će licu dati toplinu i prijatniji izgled lica, zato se odlučite za njih.

6. Senke toplih podtonova

Kada je senka u pitanju, zaboravite na crne i sive tonove. Umesto njih, birajte toplije i svetlije nijanse koje će učiniti da lice zablista.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.