U trendu

Ove sastojke imamo u kući, a prekrivaju sede vlasi

Seda kosa je na vrhu liste najgorih noćnih mora svake savremene žene.

Složićete se da zapravo nikad i niste razmišljali o sedim vlasima sve dok niste pronašli prvu, i ostali zatečeni. Tek tada počinjete da shvatate da vaša borba sa njima počinje. Čak i ako ste do tada ponekad imali običaj da farbate pramenove svoje kose, sada je to neophodnost, koja vam više i ne pričinjava naročito zadovoljstvo.

Ako niste među nekolicinom koja je graciozno prigrlila svoje sede pramenove i ako vam treba još malo vremena da prihvatite tranziciju, današnji tekst je za vas. Iako srebrkaste sede vlasi znaju da izgledaju zaista predivno, savremena žena treba da ima izbor da li i kad želi da im se prepusti. Otkrivamo vam danas na koji način možete prekriti sede vlasi, kod kuće, na potpuno prirodan način.

MAGIJA CRNOG ČAJA I KAFE

SASTOJCI:

2 kašike listova crnog čaja
1 merica crne kafe
1 šolja vode

PRIPREMA:

Zagrejati vodu do ključanja i u nju ubaciti listove čaja i prah kafe. Ostaviti nekoliko minuta da odstoji i da se malo ohladi. Naneti na kosu posebno natapajući koren kose i izrasli sedi deo. Ostaviti da deluje oko sat vremena. Isprati toplom vodom. Ne koristiti šampon pri prvom pranju. Upotrebljavati jednom u dne nedelje.

ZAŠTO OVO FUNKCIONIŠE:

Crni čaj ostavlja trag koji potamnjuje kosu, a u kombinaciji sa kafom ima fantastično prekrivajuće dejstvo na sede vlasi. Samim tim ako imate prirodno crnu ili smeđu kosu, on će učiniti da se vaše sede vlasi na kosi ne primećuju između dva farbanja. Osim toga crni čaj neguje kosu, daje joj neverovatan sjaj i čini je življom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.