U trendu

Instruktorka joge tvrdi da može da postigne orgazam za par sekundi, bez stimulacije

Karolin Tsarski (33) iz Estonije, inače instruktorka joge, otkrila je da može da doživi orgazam za nekoliko sekundi koristeći samo svoj um. Ona tvrdi da je uspela da uvežba svoj um da dostigne vrhunac bez pornografskog sadržaja, seksualnog partnera ili genitalne stimulacije.

Nakon što joj je polni odnos s partnerom postao bolan zbog vaginizma, stanja koje uzrokuje zatezanje vaginalnih mišića nakon penetracije, estonska instruktorka joge provela je čak 10 godina usavršavajući postizanje orgazma bez stimulacije. U tome su joj najviše pomogli joga i tantrički trening.

Njene tvrdnje su dokazane kroz testove koje je sprovela grupa naučnika, a studija je objavljena u časopisu Sexual Medicine 2022. godine. Jedan test se odnosio na skalu za ocenjivanje orgazma (ORS), a drugi je bio niz krvnih pretraga.

Upoređeni su njeni stimulisani klitoralni i analni orgazmi s onima koji su postignuti bez stimulacije. ORS test je pokazao da Karolin više uživa u orgazmima koje postiže svojim umom, u kontekstu uzbuđenja i emocionalne intimnosti. Isto tako, testovi krvi su pokazali da ona zaista doživljava orgazam.

Krvne pretrage su obavljenje 30 minuta pre nestimulisanog orgazma, odmah nakon i 30 minuta posle. Njoj se u krvi pokazalo povećanje hormona prolaktina (pokazatelja kvaliteta orgazma), što je dokaz da je to stvarno orgazam.

Karolin je stručnjakinja u području seksualnosti i sada nudi konsultacije za one kojima je potrebna pomoć. Ona smatra da svaka žena ima sposobnost da probudi svoju orgazmičku energiju. Međutim, njen kurs od sat i po košta oko 80 evra.

– Ovaj kurs je namenjen svim ženama koje žele da probude i uspostave dublju vezu sa svojom seksualnom energijom, ženskom esencijom i dubokom mudrošću. U svakoj ženi postoji ogromna seksualna moć, ali iz raznih razloga, možda nismo svi u kontaktu s njom. Ali svaka žena ima mogućnost da probudi tu energiju u sebi kako bi doživela dublje i zadovoljavajuće orgazme – piše na njenoj stranici.

Objasnila je kako je njezin trening, koji joj je pomogao da pobedi posljedice svog vaginizma, uključivao učenje položaja tela, tehnike disanja, kao i slušanje tela, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar