U trendu

Pakao od života: ova žena doživljava i po 180 orgazama za samo 2 sata (foto, video)

Žalite se jer ne doživite uvek orgazam? Očajne ste jer ih nema nekoliko zaredom?

Grešna vam duša: 30-godišnja Kara Enaja (Cara Anaya) iz SAD dnevno „trpi“ do čak 6 sati seksualnog uzbuđenja, a kada ima, kako kaže, loš dan, doživi i više od 180 orgazama za samo dva sata.

Prava noćna mora, kaže ona.

Kara, naime, boluje od retkog neizlečivog poremećaja koji joj je dijagnostikovan pre tri godine: to je gotovo neprestamo seksualno uzbuđenje koje dovodi do spontanih orgazama.

Budući da lekari ne mogu da joj pomognu, Kara živi trpeći „paklene muke“. Ona ima spontane orgazme u supermarketu, dok dete vodi u školu, trči, kuva ručak… Nije joj nimalo lako.

Zamislite, uostalom, život pod naletima orgazama, bilo kad i bilo gde, i kad najmanje želite.

Kara inače živi u Arizoni sa suprugom Tonijem Karlisi (34) i sinom Merikom (10).

Red bi bio da je se setite kad god ne uspete da doživite orgazam…

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

2 komentara
  1. bambi

    E sada cu i ja da krenem sa orgazmima. Samo ne znam da li cu i ja da odglumim ovako dobro. Inace sto se doticne gospodje tice, ovde u Srbiji ima dosta onih koji bi mogli da je izlece. Samo, da smrsa malo.

  2. verujem u bolje sutra

    laze samo tako 🙂 prvo, svaki orgazam dovodi do odredjene kaloriske potrosnje drugo, svaki orgazam luci u mozgu odredjenu dozu oksitocina, koji coveka cini srecnim i zadovoljnim srecna osoba je uravnotezena i nema potrebe za unosom nepotrebne kolicine hrane i kalorija s obzirom na to da zena ima 130- 150kg vrlo tesko da dozivljava uopste orgazme, a kamo li do 180 u toku dana ta nije osetila sta znaci orgazam

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike