U trendu

Pospešite svoju seksualnost

Kada se nalazite u dobu između dvadesete i tridesete godine, vaš seksualni život ne trpi, već u najvećem broju slučajeva funkcioniše sasvim normalno. Dobro je što je tako. Ipak, treba reći da ono što ide dobro – uvek može da bude još bolje.

Nutricionisti spadaju u onu grupu ljudi koja tvrdi da ljubav na usta ulazi, te u tom smislu, a radi poboljšanja seksualnih odnosa i potencije, predlažu određene namirnice koje pospešuju seksualni život muškaraca. Na prvom mestu njihove liste nalazi se biljka koja je svima znana pod imenom celer. Sudeći po njihovim reakcijama, ukoliko budete jeli celer, privlačićete žene kao gromobran gromove.

Pored toga što je zdrav, celer je i bogat biljnim vlaknima, a siromašan je kalorijama, što znači da ne morate brinuti o količini koju ste pojeli. Opasnost vam pre može zapretiti od količine žena koje biste mogli da privučete. Naravno, nije samo celer od pomoći kada ona zatreba. Tu su još i kokošija jaja.

Pre važnog sastanka sa svojom izabranicom, napravite sebi lepu kajganu, ispržite jaja na oko ili ih jednostavno skuvajte, već prema svom ukusu i navici. Jaja su odličan izvor vitamina B, koji će vam ukloniti napetost i anksioznost, a dobićete toliko potrebnu energiju. Promašaja nema.

Ukoliko vam je stalo do toga da je u krevetu zaista oborite sa nogu, a u isto vreme želite i da pojedete nešto slatko, iskoristite ovo lepo vreme dok je to još moguće i kupite sebi dosta sladoleda od vanile. Vanila je bogata kalcijumom i fosforom – oni povećavaju mišićnu energiju, a u isto vreme prilično stimulišu vaš libido.

Kad svemu tome još dodate zdravu seksualnu želju koju osećate prema svojoj partnerki, malo je verovatno da ćete imati bilo kakvih problema u krevetu. Uostalom, upoznati ste već sa činjenicom da između dobrog obroka i dobrog seksa postoji debela veza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.