Seks podmlađuje

Da li ćete kao pravi ljubitelj seksa (a ko to nije?) poverovati da je sam čin seksa čarobna formula za lep i mladalački izgled? Ukoliko se samo prisetite relaksiranosti posle seksa i samog užitka tokom seksualnog čina, sigurno je da ćete poverovati u to.

Nije previše važno da li imate seks u okviru bračne zajednice, stabilne veze, ili se seksom bavite kao slobodan strelac – važno je da ga imate redovno. U redovnim količinama on će za vaš izgled učiniti mnogo više od raznoraznih preparata i fitnes programa koji vam garantuju da ćete posle njih izgledati mlađe nego što jeste. Zašto biste trošili trud i novac na kupovinu raznih pomagala kada je sama priroda udesila da postoji mehanizam koji će vam pomoći da izgledate bolje – seks?

Naravno, i emotivna povezanost sa vama dragim osobama igra važnu ulogu. Sama fiziologija seksa je čarobna formula za mlađi izgled, ali ako svemu tome dodate i emocije, šanse za zadovoljstvo su mnogo veće. Osobe sa stabilnim vezama punim ljubavi i veoma aktivnim seksualnim životom zaista izgledaju daleko mlađe.

Dobro, koliko puta nedeljno treba imati seks da bi se održao taj tako željeni izgled? U principu, treba ga imati što više, kad god je moguće i gde god je moguće, ali sama količina seksa nije presudna. Dužina samog ljubavnog čina takođe je bitan faktor u muško-ženskim odnosima. Nemojte dozvoliti da vam učestalost seksualnog odnosa pretvori ljubavnu igru u čin kratke minutaže posle čega ćete se okrenuti na stranu i zaspati. Trudite se da što više uživate, trudite se da vaša partnerka što više uživa i slika koju ćete ujutru videti u ogledalu zadovoljiće sve vaše kriterijume.

Uostalom, i sami znate da je često više nego očigledno da je dobar seks preduslov za lep i mladalački izgled. O lepom i širokom osmehu da i ne govorimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.