U trendu

Šokantno naučno otkriće: čemu vodi seks na prvom sastanku?

Seks na prvom sastanku ima mnogo prednosti koje bi kasnije mogle da imaju pozitivan uticaj na odnos para, zaključili su naučnici sa Harvarda.

Naučnici ističu da seks na prvom sastanku pomaže da se odmah uspostavi seksualna kompatibilnost. Što pre se to desi, to bolje za odnos para, naglašavaju seksolozi. Osim toga, seksolozi smatraju da intima na prvom sastanku pomaže da se brže jača odnos nego dugo vremensko udvaranja i nagoveštaji.

Ako posle seksa na prvom sastanku partneri izgube interesovanje jedno prema drugom, to nipošto ne ukazuje na loš kvalitet seksa, već na nekompatibilnost muškarca i žene. Takav odnos ne treba da se nastavi — bolje je pronaći novog partnera, savetuju naučnici.

Istraživači takođe ističu da je ovo pitanje veoma delikatno i da stoga treba da se o njemu odmah razgovara sa partnerom.

(Sputnjik)

4 komentara
 1. djibril

  ovo možda na zapadu kroz nas prvo veče daju samo radodajke

 2. MrNapokon

  Tako je, Decu svu treba sakriti od gresnih misli i bludnih radnji. Decu treba uciti da budu bogougodna, bogobojazljiva i da sex sluzi da se pravi porodica i to je to. A ne ove Sodome i Gomore. Sramota, strasno.

 3. Sunci

  Sodoma i gomora…

 4. verujem u bolje sutra

  pa jeste, zato su deca i trebala u predskolskom jos da uce sta je oral i sta anal, da na vreme budu informisana ne daj boze da pre prvog seksa prvo padne flert, osvajanje, sarmiranje, zavodjenje.. ko li uredjuje ove vesti na krstarici da mi je znati

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike