U trendu

Držite li volan jednom ili obema rukama dok vozite? Evo šta to govori o vama

Svaki vozač ima neke svoje navike u automobilu – od toga kako namesti sedište, do odabira muzike i držanja volana. Sve to povezano je s karakterom i osobnošću, ponajviše položaj ruku. Držite li obe na volanu ili samo jednu?

Ako je odgovor samo jednu, dok je druga na menjaču, to znači da ste vrlo jednostavni. Okruženi ste bliskim ljudima i radije imate mali broj njih oko sebe nego gomilu. Ljudi vas poštuju i najviše kod vas vole to što niste skloni dramatizovanju.

Ako držite obe ruke na sredini volana vi ste osoba koja ne voli sukobe. Ponekad podignete glas, ali to je samo onda kada ste već jako iznervirani. Samo želite mir i dobre odnose s drugima.

One osobe koje grčevito drže volan na gornjoj strani s obe ruke voze onako kako su naučili u autoškoli i strogo se drže propisa. Perfekcionista ste i mnogi bi želeli da budu poput vas.

Samo jedna ruka vam je na volanu i opuštena je? Skloni ste avanturama i volite adrenalin. Takav način života baš i ne raduje vašu okolinu jer brinu za vas, prenosi Bright Side.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)