U trendu

Mehaničar otkrio koji automobil nikad ne bi vozio: “Od ovog modela nema goreg”

Kupovina automobila može biti uzbudljivo, ali i stresno iskustvo. Mehaničar Viktor Šak svojim pratiocima na TikToku otkrio je koji automobil nikada ne bi preporučio za kupovinu, navodeći da je to vozilo „gomila smeća“.

Šak tvrdi da nikome ne bi preporučio da kupi Nissanov model, a u njegovom se videu prikazuje Nissan Rogue 2.5 iz 2019. Šak je rekao da ga je skriveni alternator u automobilu podstakao da snimi video kako bi drugi znali što dobijaju kada kupe vozilo Nissan.

@victorshack

I would never own or recommend anybody to buy a Nissan product

♬ original sound – Victor Shack

On ističe da u ovom autu ne možete ništa da promeni, a da pritom ne rastavite tonu drugih delova. Dodao je da se neki delovi ne mogu “odvrnuti ili čak servisirati” zbog skučenog rasporeda motora automobila, prenosi BestLife.

Šak  navodi da bi radije vozio karavan jer nema goreg vozila od Nissana. “Ovaj auto je šala, gomila smeća!”

Ovaj automehaničar smatra da se Nissan spušta na niži nivo kako bi kupce podstakao na kupovinu električnih vozila.

“Srećno sa servisiranjem, pokvariće se čim izađete iz autosalona”, dodao je.

Osim toga, vozačima predlaže da radije ulože novac u Toyotino vozilo jer ih ono neće izneveriti. U komentarima su mnogi vozači koji su nezadovoljni Nissanom podelili svoje priče, a među njima je i zaposleni iz Nissanovog salona koji je otkrio da menjače menjaju kao što ljudi menjaju donje rublje – svakodnevno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.