U trendu

Heart Rock Fest 10. avgusta u Vrbasu

BEOGRAD – Neki od najpopularnijih srpskih rok bendova će i ove godine pokazati svoju humanost na drugom „Heart Rock Festu“, koji će biti održan 10. avgusta na Gradskom stadionu u Vrbasu.

Festival se održava pod pokroviteljstvom opštine Vrbas, a deo prihoda od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Pored benda „Ničim izazvan“, koji je inicijator festivala i domaćin svojim prijateljima muzičarima, na festivalu će nastupiti i „S.A.R.S.“, „Neverne bebe“, „Veliki prezir“, „Majdan“ i Dejan Cukić sa svojim „Sporim ritam bendom“.

Grupa „S.A.R.S.“, čija je muzika svojevrsna kombinacija popa, roka, regea, hip-hopa i bluza sa elementima tradicionalnog srpskog folka, iza sebe ima sedam albuma, a tokom jula će objaviti novi „Glava“.

Njihovi spotovi na Jutjubu imaju milionske preglede, a spot za pesmu „Lutka“ je pogledalo već više od 54 miliona ljudi.

„Neverne bebe“ su za 25 godina postojanja održali preko 2.000 koncerata, a u Vrbasu će pevati svoje najveće hitove, kao što su „Kuća za spas“, „Tu kraj nas“, „Tužna pesma“, „Da ima nas“, „Uzmi boje“, „Priča o nama“ i mnoge druge.

Jedan od veterana rok scene Dejan Cukić će sa svojim „Sporim ritam bendom“ podsetiti publiku na Gradskom stadionu na hitove „Letnje kiše“, „Ja bih da pevam“, „Mokre ulice“, „Julija“…

Još jedan popularan bend iz Vrbasa će svirati na festivalu – „Veliki prezir“ koji je takođe na muzičkoj sceni četvrt veka i do sada su objavili četiri studijska albuma.

Organizatori festivala su želeli da pruže priliku i mladim bendovima da predstave svoj rad, a u pitanju su momci iz niškog benda „Majdan“, koji je za samo dve godine rada zabeležio zavidan broj nastupa svuda po Srbiji.

Ove godine su imali i zapažen nastup na Beoviziji, gde su se predstavili sa pesmom „Budim te“.

Karte se mogu kupiti od sutra u pretprodaji po ceni od 500 dinara u Vrbasu u Kancelariji za mlade i „Mansarda“ kafeu, a u Kuli u „Sport Stars“ kafeu i „Brothers“ pabu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.