U trendu

Novi roman Vanje Bulića „Teodorin prsten“

BEOGRAD – Ako je suditi prema potražnji najnovijeg romana Vanje Bulića (1947) „Teodorin prsten“ „Laguna“ je dobila još jedan bestseler jer se Bulićevi romani koji su spoj istorije i kriminalističkog zapleta odlično prodaju .

Vanja Bulić ugledni novinar, urednik ,pisac scenarija,voditelj emisija, pisac 17 knjiga „otkrio je zlatni rudnik“ nakon posete Hilandaru koja ga je inspirisala da napiše svoj prvi roman u kome je glavni junak novinar ali i detektiv Novak Ivanović a zaplet se vrti oko nekod istorijskog predmeta dokumenta iz nase srednjevekovne istorije.

Roman „Teodorin prsten“ kao što naslov kaže bavi se potragom za prstenom Teodore Nemanjić, majke cara Dušana, i ovo je prilika da se Bulićev inspektor
Novak Ivanovioć ponovo angažuje.

Zvanična promocija romana biće održana 20. juna u 18 sati u kafeu knjižare Delfi u SKC.O knjizi će pored autora,, govoriti i istoricar Čedomir Antićć i direktor Lagune Dejan Papić. Odlomke iz knjige čitaće glumac Dragan Vujić Vujke.
U novom trileru Vanje Bulića „Teodorin prsten“ pripremajući se za modnu reviju na kojoj će manekenke nositi i srednjovekovni srpski nakit, novinar Novak Ivanović odlazi u manastir Banjsku i obilazi ruševine rudarskog grada Novo Brdo…

Tamo nazire deo strašne tajne i stare legende o prstenu vizantijske princeze i potom srpske kraljice Teodore, majke cara Dušana Silnog: umreće brzo svako ko ga stavi na ruku!

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.