U trendu

Whitesnake večeras na Tašu

BEOGRAD – Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima „Whitesnake“ nastupa večeras na stadionu Tašmajdan u okviru svetske „Flesh & Blood“ turneje.

„Whitesnake“ proslavlja 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

„Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!“, poručuje pevač Dejvid Koverdejl.

„Whitesnake“ će na Tašmajdanu, pored hitova „Here I Go Again“, „Is This Love“, „Fool For Your Loving“ i „Ain’t No Love In The Heart Of The City“, izvesti i numere sa novog albuma „Flesh & Blood“ – „Shut Up And Kiš Me“, „Trouble Is Your Miđle Name“ i „Hey You, You Make Me Rock“.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe „Whitesnake“ na Gitarijadi, kako je prvobitno planirano, promoter je doneo odluku da premesti koncert na stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je „Whitesnake“ održao svoj prvi koncert u Srbiji 2006. godine.

Specijalan gost koncerta biće Nikola Pejaković Koljsa svojim bendom, a ulaznica ima samo još za tribine po ceni od 2.500 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.