najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bez stalne golišavosti!

Muškarci u principu vole da vide svoju dragu nagu, što neke žene podstiče da koliko je god vremena moguće provode bez odeće na sebi, ili, u drugoj varijanti, da su stalno izazovno obučene. Takvo ponašanje može da ima efekat suprotan željenom.

U početku će, istina, većina muškaraca uživati da stalno gleda svoju dragu bez ikakve odeće, ili u seksi haljinici i na visokim potpeticama. Vremenom će se, međutim, navići na taj prizor. I ne samo to: nagost svoje partnerke povezivaće ne samo sa seksom već i sa kuvanjem, usisavanjem, ribanjem podova, čišćenjem toaleta… I tako im prizor nage voljene neće više automatski buditi misli o seksu.

Kada se ovako ponašaju, žene se nadaju da će time postići da on stalno ostane „zagrejan“ za njih, da strast među njima ostane jaka, ili se i pojača; a desi se suprotno – ona bude golišava pored njega, ili u seksi donjem vešu i na vrtoglavo visokim potpeticama, a on potpuno ravnodušno vrti kanale na televizoru, pokušavajući da pronađe program manje nezanimljiv od ostalih.

Šta učiniti? Kako održati strast? Ne stalnom golišavošću, jer ona, sama po sebi, ne mora da ima veze sa seksom. Ako se pak pred njim skidate samo onda kad znate da ćete voditi ljubav, vašu nagost će definitivno povezivati sa seksom. A ako se pred njim nikada ne oblačite, već samo svlačite, čim pođete rukom prema dugmadi, kopčama ili rajsferšlusu, on će pomisliti na seks i prizor će mu biti uzbudljiv.

A u međuvremenu? Budite u odeći u kojoj se dobro osećate (izbegavajte onu baš ofucanu ili pocepanu). Budite nežne prema njemu, pažljive, umiljate (onda kada to oboje želite), podržavajte ga, ne zaboravite da mu redovno pokazujete da ga smatrate poželjnim… Sve to zajedno, ako i on uzvraća istom merom, doprineće tome da se i ljubav i strast još dugo, dugo održe, ili da postanu još jači.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    Ma, kako uopšte pronaći program manje nezanimljiv od ostalih, a prizor učiniti uzbudljivijim, kako vi to srećno kažete? Kad nas prosto bombarduju, gotovo zatrpavaju, bezveznim platonskum vezama bez kraja i konca u seksi šemi. Da vam kažem, složila sam sve ovo iz vaših froncli, što će reći fragmenata pa svašta može da ispadne ako se, najzad, pomjerite iz te vaše nepomične stolice. I ja zajedno sa vama nepomično zablenuta u nesvakidašnji prizor nečijeg bilo čijeg dešavanja, gotovo kao u vatromet, recimo, tako nabacanih boja. A bez ikakvog posebnog značenja i zašto u stvarima tražiti uvijek samo nešto posebno i sa zazubicama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike