Kako da on požuri kući?

Neke žene se žale kako njihovi partneri, izgleda, baš i ne žure da se vrate kući. Imaju one razumevanja za to da on često radi prekovremeno – kao što i one rade prekovremeno, pa i više; imaju razumevanja i za to da on može da poželi da nakon posla ode s prijateljima na poneku čašicu – vole i one da odu s prijateljicom na kaficu. Sve je to u redu. Ipak, ima i trenutaka kada bi baš volele da on s posla požuri pravo kući, da bude nestrpljiv da što pre bude s njima, kao što su i one nestrpljive da ga što pre ponovo vide. Postoji li neki način da na suptilan, ženstven način podstaknete svog dragog da nakon posla požuri kući (ne, ne mislimo da mu gunđate: "Baš bi mogao da se, za promenu, vratiš s posla pravo kući")? Postoji!
Rastanak ujutro: da li ga samo na brzinu cmoknete u obraz (ili ga poljubite u usta, ali na brzinu)? Ako je tako, promenite to – poljubite ga dovoljno strasno da uopšte ne želi da krene od kuće niti da se rastane od vas. Tako će biti i više nego voljan da vas posle radnog vremena što pre ponovo vidi.
Da li je vaše zajedničko vreme nakon posla postalo rutina? Promenite to. Pozovite ga da nakon posla izađe s vama umesto s prijateljima – to može biti izlazak u obližnji kafić, bioskop, novi restoran čija ga kuhinja zanima… Možete mu javiti da ga čeka iznenađenje kod kuće, pa naručite neku zanimljivu hranu samo za vas dvoje, ili iznajmite DVD-ove za koje znate da je želeo da ih vidi i snabdejte se velikom količinom kokica. Ako vaš dragi voli zabavu, a zajednički život vam je rutina, ovakvi postupci mogu ga podsetiti da vi umete da budete znatno zanimljiviji od njegovih ortaka – u mnogo čemu.
Možete mu povremeno uputiti i nežan kompliment, onda kada ga uopšte ne očekuje. Pošaljite mu lepu (i kratku) SMS poruku sredinom popodneva, nešto kao "volim te" ili "nedostaješ mi" – tada teško da će odoleti želji da što pre bude ponovo s vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.