U trendu

Kako izabrati pravu osobu za brak?

„Ćao, iz BG sam, imam 34 god. i ne mogu da se odlučim da se ženim. Inače, ok izgledam i imam ok posao, zadovoljan sam životom, a u stvari ispada da sam nezadovoljan. Teraju me da se ženim s obzirom na godine, svi kažu da je vreme itd.

Ono što je najgore, kako sam prešao 30, tako se vrši psiholoski pritisak itd.

Da stvar bude još gora, sva moja generacija se poženila i poudavala pa se polako sužava i krug prijatelja. Došao sam u situaciju čudnu – kuća-posao – depresivno.

Što se tiče devojaka, raskinuo sam skoro sve veze jer nisam hteo brak. Nisam naleteo na pravu. Sam sam kriv, ali čovek se zapita.

Kako ste vi znali kad ste pravu ili pravog upoznali?

Kako ste se vi nosili sa godinama i gubitkom generacije i prijatelja?

Ja se i dalje osećam kao da imam 25. Možda je to problem, ali me sve ovo plaši iskreno.“ (Salebg82)

 • Dok god u ovome što si napisao vidis problem, nećeš se oženiti. (Nina)
 • A gdje piše da čovjek mora da se ženi i udaje, po kom zakonu? (Cakana Andjelic)
 • Vidiš kakve su beštije, koj će ti taj teret u životu? (georgejune)

Napišite i vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

3 komentara
 1. bambi

  Nadji pravu devojku. Vecina devojaka danas, negde oko 95% su sponzoruse, starlete, blogerke, varijanta dzip, kafic, pekara. One se udaju samo da zatrudne, ne bi li koristeci dete dosle do alimentacionih para. Pri tome, da bi te paklene ciljeve ispunili, oduzimaju deci oca, namestaju mu nasilja porodicna koja su sada u modi, i sluze se i mnogo odvratnijim stvarima. Normalno, to sve ne bi mogle da rade da drzava nije napravila kardinalnu gresku. Naime, u 99% slucajeve sud dodeljuje decu majkama pa makar one bili prostitutke, alkoholicarke ili narkomanke. Sudovi to ocas posla urade jer, sa svoje strane, dobijaju od Centara za socijalni rad uvek najodvratnije misljenje o ocevima i bozansko misljenje o majkama. Zasto Centri to rade? Pa zato sto imaju direktivu i naredjenje to da rade. Tu se i zatvara krug i rezultat je da u Srbiji brak traje oko 8 godina, da 100.000 dece ne moze da vidi svoje oceve i da zivi sa njima, pad nataliteta i izumiranje nacije, unistavanje braka kao institucije. Nadamo se da ce odmah da se preduzmu mere da se ovakva katastrofa zaustavi.

 2. Anonimni

  Prvo, muskarcu ne treba niko da kaze kada je vreme za brak, koji nikad ne lici na brakove drugih, narocito, ako volite zenu s kojom pravite decu i niste glupi da to prokockate….

 3. Branko Ristic

  Nemoj da se sekiras sto nisi ozenjen.Oni koji te „teraju“ u brak,budi uveren, da to rade,samo iz pakosti,kako i tebi ne bi bilo lepo,kao sto njima nije. Ali,ono sto bih ti ja preporucio,to je,da nikada ne budes bez devojke.Uvek imaj neku stalnu devojku,ali cim pocne da prica o braku,zameni je drugom. Seksualne veze su lepe,samo dok se ne potpise u Opstini Ugovor o braku. Znas,to ti je slicno kao u lovu.Nije lepota lova,u ulovu.Lepota je u lovljenju. Kada se divljac ulovi…car lova nestaje.Tako ti je i sa seksom.Seksualnost je prelepa,ali samo dok je u granicama „divlje“ ljubavi.Cim odnos dvoje ljudi,udje u bracne tokove,sve splasne…ko nadoslo „kiselo testo“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike