Evo kako izabrati pravu osobu za brak

Foto: debowscyfoto/Pixabay.com

“Ćao, iz BG sam, imam 34 god. i ne mogu da se odlučim da se ženim. Inače, ok izgledam i imam ok posao, zadovoljan sam životom, a u stvari ispada da sam nezadovoljan. Teraju me da se ženim s obzirom na godine, svi kažu da je vreme itd.

Ono što je najgore, kako sam prešao 30, tako se vrši psiholoski pritisak itd.

Da stvar bude još gora, sva moja generacija se poženila i poudavala pa se polako sužava i krug prijatelja. Došao sam u situaciju čudnu – kuća-posao – depresivno.

Što se tiče devojaka, raskinuo sam skoro sve veze jer nisam hteo brak. Nisam naleteo na pravu. Sam sam kriv, ali čovek se zapita.

Kako ste vi znali kad ste pravu ili pravog upoznali?

Kako ste se vi nosili sa godinama i gubitkom generacije i prijatelja?

Ja se i dalje osećam kao da imam 25. Možda je to problem, ali me sve ovo plaši iskreno.” (Salebg82)

  • Dok god u ovome što si napisao vidis problem, nećeš se oženiti. (Nina)
  • A gdje piše da čovjek mora da se ženi i udaje, po kom zakonu? (Cakana Andjelic)
  • Vidiš kakve su beštije, koj će ti taj teret u životu? (georgejune)

Napišite i vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Jedan komentar

  • Branko Ristic

    Nemoj da se sekiras sto nisi ozenjen.Oni koji te “teraju” u brak,budi uveren, da to rade,samo iz pakosti,kako i tebi ne bi bilo lepo,kao sto njima nije. Ali,ono sto bih ti ja preporucio,to je,da nikada ne budes bez devojke.Uvek imaj neku stalnu devojku,ali cim pocne da prica o braku,zameni je drugom. Seksualne veze su lepe,samo dok se ne potpise u Opstini Ugovor o braku. Znas,to ti je slicno kao u lovu.Nije lepota lova,u ulovu.Lepota je u lovljenju. Kada se divljac ulovi…car lova nestaje.Tako ti je i sa seksom.Seksualnost je prelepa,ali samo dok je u granicama “divlje” ljubavi.Cim odnos dvoje ljudi,udje u bracne tokove,sve splasne…ko nadoslo “kiselo testo”.

Ostavite komentar

Oznake