najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Oni “padaju” na takve (1)

Pisali smo već o ženama koje "padaju" na pogrešne muškarce, večito se vezuju za pogrešan tip muškarca, i završe povređene i bez ljubavi koju toliko žele. Ta vrsta greške nije isključivo ženski "specijalitet"; postoje i tipovi žena na koje neki muškarci stalno iznova padaju.
Dama u nevolji. Ona je nesrećna, povređena, život prema njoj nije bio fer, bila je s pogrešnim muškarcima… I on će sad da se sjuri i da joj pomogne, biće muškarac koji je naišao u pravom trenutku i spasao je od njenog tužnog života, moguće i od nje same. Uz njega su u njen život konačno stigli svetlost i ljubav. To je nekad muška fantazija, ali je jako teško spasti nekoga ko ne ume da pomogne sebi, a neretko i ne želi da pomogne sebi, već je to uloga koju je za sebe odabrala. Ona će uvek biti dama u nevolji, s njim ili bez njega.
Muškarci su je povređivali. Slična je dami u nevolji, s tim što je njena nesreća ta da su je, jedan za drugim, povređivali pogrešni muškarci s kojima je bila. Varali su je, izneverili bi je kad su joj bili potrebni, moguće je da je neki od njih bio nasilan, loše su se ponašali prema njoj… I onda se pojavi on, koji će se lepo ponašati prema njoj. Nekim muškarcima je to privlačno jer, ako je ona ranije bila s lošim ljudima, onda on i ne mora mnogo da se potrudi da bi bio bolji od toga; znatno bi teže bilo nadmašiti predivnog muškarca s kojim ona, nesrećnim slučajem, više nije. Međutim, teško je bilo šta uraditi u vezi s ovakvom damom; bila je toliko povređivana da je, sasvim moguće, izgubila ne samo veru u ljubav, već i svako samopouzdanje koje je imala. Za nju bi najbolje bilo da neko vreme bude sama i da se oporavi, a ne da uleće u još jednu vezu u kojoj će je stalno proganjati duhovi prošlosti i u kojoj neće moći da se opusti, u kojoj neće stvarno moći ni da pruži ni da primi ljubav.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike