najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ovih 5 stvari muškarci primete na ženi tokom seksa

Jedno istraživanje je pokazalo da se žene za seks s novim partnerom pripremaju čak šest sati. Manikir, pedikir, depilacija, solarijum, losioni za telo, seksi veš, frizura, šminka… samo su neke od stvari koje žene “organizuju” za prvi seks kako bi ostavile što bolji utisak i očarale novog partnera. Ali, muškarci su mnogo jednostavnija bića i većinu tih stvari uopšte ne primećuju. Zato primećuju neke druge…

Časopis “Men’s Health” sproveo je istraživanje i svojim čitaocima postavio pitanje: šta sve muškarci primete na ženi tokom prvog seksa? Iako su odgovori bili različiti neki su se ponavljali više puta.

Ovo je pet stvari koje muškarci primete na ženi tokom prvog seksa:

1. Nema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to pokaže. Kada ona skine odeću, on ne primećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tela koji ga za samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

2. Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše telo koje se savija u skladu s njegovim dodirima.

3. Strast i žudnja koji se mogu pročitati na ženskom licu muškarcima je neodoljiva. On neće primetiti novu zelenkastu senku (jer ne zna ni za staru), niti losion za telo sa svetlucavim molekulima, već njen izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina muškarcima su nešto posebno i uzbudljivo.

4. Golo žensko telo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može da odoli ni jedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim stomačićem, zadnjicom, bokovima i grudima koji će ga oboriti s nogu.

5. Svaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem već prirodni miris kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će rado osetiti na svojoj odeći i posteljini posle seksa.

 

 

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike