U trendu

Ovo je najdraža seks poza svih generacija, otkrilo je istraživanje

Bilo da je to na način koji odgajaju decu i kućne ljubimce, hoće li stupiti u brak ili kako kupuju svoje domove, milenijalci i boomeri ne slažu se oko svega. Ali, što se tiče spavaće sobe, novo istraživanje pokazalo je da se slažu oko jedne stvari – najdraže seks poze, kako piše PureWow.

Bespoke Surgical anketirao je 100 Amerikanaca u raznim demografskim kategorijama i svih 50 država kako bi otkrili najdraže seks poze, a rezultati su pokazalo 5 najdražih:

Pseća poza
Misionarska
Kaubojka
Obrnuta kaubojka
Lotus

Prema istraživanju, pseća poza je najbolja zbog dubljeg prodiranja, što može biti idealno za veću stimulaciju prostate ili g-tačke. Iako svi vole ovu pozu, svaka generacija je praktikuje u različitoj količini. Dok Gen Z i milenijalci to rade oko 10 puta mesečno, boomeri je praktikuju samo šest puta.

Što se tiče vrste seksa, Gen Z nadmašuje svaku drugu generaciju analnim seksom: ukupno 37 posto ispitanika reklo je da imaju analni seks jednom nedeljno ili češće, dok više od polovine ispitanika Gen Z (55 posto) imaju analni seks jednom nedeljno ili češće. Zapravo, prema istraživanju, 52 posto boomera nikada nije imalo analni seks, dok 19 posto ispitanika generacije X i 20 posto milenijalaca nikada nije imalo analni seks, prenosi Večernji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.