U trendu

Sumnjate da vas partner vara: ovako ćete ga garant uhvatiti

Sumnja da vas partner vara često je opravdana, jer statistika pokazuje da 1 od 5 muškaraca i žena vara svoje partnere. Ako prepoznate neke od klasičnih znakova prevare, možda je vreme da preduzmete nešto.

Ali kako biti potpuno siguran u to da vaš partner ima aferu?

Jedno onlajn instraživanje, sprovedeno na uzorku od preko 1000 Evropljana i Amerikanaca koji su sumnjali u neverstvo partnera, otkrilo je da su oni koristili jednu od šest metoda za opravdavanje svoje sumnje: proveravali su partnerov telefon, čitali im poruke, uhodili su ih na društvenim mrežama, proveravali njihova nedavna pretraživanja interneta, ispitivali zajedničke prijatelje i pratili ih u tajnosti.

Najefikasnija strategija je praćenje partnera u koga sumnjate. Iako je samo 1 od 10 ispitanika imao hrabrosti da izabere ovu metodu, skoro 50% njih pronašlo je na ovaj način dokaz partnerove prevare. Međutim, ova strategija je mač sa dve oštrice, jer se konstantno praćenje partnera može smatrati uhođenjem i ostavlja duboke emotivne posledice.

Ostale efiksne metode uključivale su proveru poruka na telefonu, koja je potvrdila neverstvo u 39,5% slučajeva, ispitivanje zajedničkih prijatelja, sa nešto više od 38% i provera nedavno otvaranih stranica na računaru (32,3%). Ove strategije su možda razumnije od praćenja, ali u nekim zemljama protivzakonito je proveravati nečiji telefon. U tom slučaju bi komunikacija sa partnerom bila najbolje rešenje za otkrivanje istine.

3 komentara
  1. Anonimni

    kad jedete ne varate obrve?Umesto da ih sređujete, vi jedete.???

  2. Živorad

    Ne zajebavajte se varamo svi odreda. I muško vara žensko i žensko vara muško. I neka, pa šta. Neznam ali na onom svetu (ako uopšte postoji) verovatno nema varanja.

  3. Anonimni

    Statistika kaže da 1 od 5 vara ? HA,ha,ha, upravo obratno, 1 od 5 ne vara !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike