Žene otkrivaju 8 najboljih seks poza u kojima najbrže postižu orgazam

Ako stalno imate seks u istim pozama, to može postati dosadno. Vođenje ljubavi bi, naglašavaju stručnjaci, prvenstveno trebalo da bude spontano, a to znači da bi trebalo da isprobavamo različite poze, lokacije, pa čak i obratimo pažnju na vreme.

View this post on Instagram

Tag your love

A post shared by Cuddly love (@cuddly.luvv) on

Osam žena otkrilo je za portal Marieclarie koje su im seks-poze najdraže i zašto. Budući da je ženama nešto teže da postignu orgazam tokom seksa, nikoga ne bi trebalo da čudi da su ženama često najdraže one poze u kojima mogu najbrže da dožive orgazam.

Pravno od pozadi

Ova poza najbolje funkcioniše pod vrelim tušem. Žena bi trebalo da savije jednu nogu i stavi je na ivicu kade, a muškarac stoji uspravno iza nje.

„Voda koja pljušti i uspravni položaj idealna su kombinacija. Ova poza savršena je za spontani, brz i prljav seks, ali može poslužiti i za predigru pre nego što se bacite u krevet i krenete u drugo kolo“, objasnila je 25-godišnja Džulija.

Stiskanje

U ovoj pozi muškarac leži na boku iza žene, koja je takođe okrenuta na bok i oboje gledaju u istom smeru. 26-godišnja Danijel objašnjava kako je ova poza idealna za tranziciju.

„Često se iz misionarske poze prebacimo u ovu, a zatim se opet prebacimo u doggy style ili položaj kaubojke“, rekla je i objasnila da u ovoj pozi često doživi orgazam, iako joj je ponekad potrebna pomoć vibratora.

Obrnuta kaubojka

Ova poza takođe odlično funkcioniše u kadi. Devojka sedi na muškarcu, ali tako da ga ne gleda u oči, već je njena zadnjica okrenuta prema njegovom licu. On leži u kadi dok se ona nogama podupire o ivice.

„Volim ovu pozu jer mogu da preuzmem kontrolu, a topla voda nam pomaže da se opustimo. Obično je praktikujemo kada smo na odmoru jer zapravo niko ne želi da čisti kadu kod kuće. Sveće, voda i sapun takođe mogu pomoći u postizanju vrhunca“, rekla je 24-godišnja Ana.

Kandža

U ovoj pozi žena se nogama i rukama omota oko torza muškarca koji stoji na nogama i ženu drži za zadnjicu.

„Nezavisna sam, ali volim kada je muškarac u seksu ponekad dominantan. Moj partner je ovde u potpunoj kontroli – ne moram ništa da radim. Možda je ovo fizički zahtevan položaj za njega, ali mene dovodi do vrhunca i osećam se kao da lebdim“, priznala je 26-godišnja Maja.

Misionarska poza

Možda će neki reći da je ovo najdosadnija i najuobičajenija poza, ali za 24-godišnju Ališu ovo je definitivno najdraža poza u kojoj doživi najbolje orgazme.

„Jednostavno volim da gledam momka u oči dok vodimo ljubav. I nije da samo ležim tamo – volim da ga zgrabim za guzu i namestim ga što dublje u sebe. Nikada mi ne dosade ovakvi orgazmi. Ali, ako mu usta nisu na mojim usnama i vratu, to je gubitak vremena“, objasnila je.

Noge preko ramena

U ovoj pozi žena leži na leđima, ali su joj noge prebačene preko ramena muškarca koji stoji iznad nje i gleda je u oči.

„Omogućuje dublju penetraciju od bilo kojeg drugog položaja i definitivno dovodi do najintenzivnijih orgazama“, rekla je 28-godišnja Morgan.

Klečanje

Ova poza podrazumijeva da muškarac i žena kleče na podu, obično ispred kreveta ili kauča za koji se drže rukama. Muškarac stoji iza žene, koja malo više raširi noge kako bi održala ravnotežu.

„Osećam se kao najseksepilnija žena na zemlji u ovoj pozi jer mi se stomak uvlači, a grudi napinju tako da moje telo izgleda fantastično.Uvek doživim orgazam vrlo brzo“, rekla je 27-godišnja Ešli.

Iskrivljena kaubojka

Svi su čuli za kaubojku i za obrnutu kaubojku, ali znate li za iskrivljenu kaubojku? U ovoj pozi žena sedi na muškarcu i gleda ga u lice, ali je malo zabačena unazad, tako da zadnjicom više sedi na krevetu nego na njemu. Noge muškarca su u ovoj pozi prebačene preko ivica kreveta.

„Za mene je uvek privlačnije kada mogu da uspostavim kontakt očima sa svojim dečkom. On voli da se prilepi za moje rame ili da me zgrabiti za grudi, što me uvek dovede do orgazma“, zaključila je 27-godišnja Rejčel.

(Index)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.