U trendu

Kuja već 12 godina stoji na istom mestu – razlog je DIRLJIV (video)

Psi su nebrojeno puta pokazali da su čoveku najverniji i najbolji prijatelji, ali priče o njihovoj vernosti uvek nas iznova oduševe i iznenade jer njih nikada nije dosta.

DdolDdol je kujica koja svoju odanost već 12 godina dokazuje vlasnici koja prodaje ribu na ulici. Kako bi je zaštitila, stoji na suprotnoj strani ulice i čuva je od potencijalnih napadača i kradljivaca.

Kada se bakici približi neko na kome DdolDddol namiriše nešto loše, odmah pretrčava ulicu i staje u obranu. Cela ulica zna za nju i svima je neverovatno to što svoj posao shvata toliko ozbiljno.

Tužni deo priče je činjenica da je DdolDdol već stara. Ona ima 14 godina i bakici su preporučili da je odvede veterinaru. Iako je ona pazi, čuva i hrani najkvalitetnijim mesom, DdolDdol zbog starosti ipak nije zdrava u potpunosti.

Gotovo je izgubila vid, a operacija je sada vrlo opasna za nju. To je rastužilo njenu vlasnicu. Ona je doživljava kao ćerku jer nikada nije imala vlastitu i ona je njena jedina porodica. Nadamo se da će DdolDdol biti još dugo uz baku.

(index.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.