U trendu

Kupila je psa za 160 evra, ali nešto nije bilo u redu: Onda je saznala istinu (video)

Kineski mediji preneli su priču o jednoj ženi koja je za oko 160 evra kupila ljubimca, misleći da kupuje psa rase japanski špic.

Međutim, kako je njen kućni ljubimac rastao, tako je devojka po imenu Vang postala sve više sumnjičava. U trećem mesecu njen ljubimac je prestao da jede hranu za pse, a primetila je i da nikada nije zalajao. Krzno mu je postajalo sve deblje, a rep duži nego kod ostalih pasa te rase, pa je devojka s razlogom sumnjala da je njen ljubimac drugačiji. Na kraju saznala da je umesto psa kupila – lisicu.

Naime, radnik obližnjeg zoološkog vrta rekao joj je kako je njen ‘pas’ zapravo pripitomljena lisica.

– Krzno joj je postalo deblje, njuška šiljastija, a rep je bio duži nego kod drugih pasa – ispričala je ona za kinesku televiziju Shanxi Network.

Osim što je drugačije izgledao, drugi psi u parku su ga se bojali pa je vlasnica uvek morala da ga vodi na povocu

– Vlasnici drugih pasa rekli su mi da je to lisica, a ne pas, pa sam zato potražila stručno mišljenje – dodala je. Odvela je svog kućnog ljubimca u obližnji zoo vrt gde joj je stručnjak objasnio da su njene sumnje opravdane. Ženi su lisicu ‘podvalili’ u lokalnom pet šopu, a ona će je sada dati zoološkom vrtu kako bi živela u ‘prirodnijem’ okruženju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar