U trendu

Kupila psa za 160 evra, začudila se kada je shvatila ko živi s njom u kući

Internetom se deli priča o jednoj ženi iz Kine koja je pre nekoliko godina za oko 18.000 dinara (160 evra) kupila psa misleći da kupuje japanskog špica. Ali, kako je njen kućni ljubimac rastao, tako je devojka po imenu Wang postala sve više sumnjičava. S tri meseca starosti, pas je prestao da jede hranu za pse, a primetila je i da nikada nije zalajao.

Krzno mu je pak postajalo sve deblje, a rep duži nego što ga imaju ostali psi te rase pa je devojka s razlogom sumnjala da je njen ljubimac drukčiji.

Njene sumnje pokazale su se opravdanima jer je na kraju saznala da je umesto psa kupila – lisicu.

Naime, radnik obližnjeg zoološkog vrta rekao joj je da je njen pas zapravo pripitomljena lisica.

– Krzno joj je postalo deblje nakon tri meseca starosti, njuška šiljastija, a rep je bio duži nego što su ga imali drugi psi – ispričala je ona za kinesku televiziju Shanxi Network.

Osim što je drukčije izgledao, drugi psi u parku su ga se plašili pa je vlasnica uvek morala da ga vodi na povocu.

– Vlasnici drugih pasa rekli su mi da je to lisica, a ne pas pa sam zato potražila stručno mišljenje – dodala je. Odvela je svog kućnog ljubimca u obližnji zoološki vrt i tamo joj je stručnjak objasnio da su njene sumnje opravdane.

Ženi su lisicu “podvalili“ u lokalnoj prodavnici s kućnim ljubimcima, a ona dala zoološkom vrtu kako bi živela u prirodnijem okruženju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar