U trendu

Mačke i psi upijaju negativnu energiju od svojih vlasnika kao sunđer, ali postoji jedna bitna razlika

Psi i mačke osećaju energiju svojih vlasnika, ako je negativna, upijaće je, a ako je pozitivna, jednostavno će biti srećni.

Mačka

Ljudi često biraju mačku za kućnog ljubimca kada postoji neravnoteža u njihovom životu. Za ovu životinju se kaže da ima gotovo magičnu sposobnost da ukloni loše vibracije.

Kada oseti da je njen vlasnik pun negativne energije, sedeće uz njega dok ta energija ne pređe u nju. Onda će ustati i otići.

Mačka se udaljava od svog vlasnika kako bi izbacila tu negativnu energiju i ponovo se puni pozitivnom energijom. Vratiće se tek kada završi sa tim procesom.

Pas

Kada čovek želi psa, moguće je da žudi za nekim promenama u svom životu.

Psi takođe preuzimaju negativnu energiju vlasnika, upijajući je kao sunđer. Ali oni takođe upijaju svu lošu energiju kojom je vlasnik okružen, a koja dolazi od drugih ljudi.

Međutim, za razliku od mačke, pas neće otići da se oslobodi lošeg i napuni dobrom energijom, već ostaje uz vlasnika. Tako, ako je okolina loša, negativnost se akumulira u njemu i može postati bolestan ili depresivan.

Psi su izuzetno prilagođeni energiji svojih vlasnika, pa ako vidite da pas nije dobro psihički ili fizički, to može biti zato što živite u okruženju koje vas čini nesrećnim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar