U trendu

Obožavaju da prave nered: Ovo su najnevaljalije rase pasa na svetu

Ako ste zainteresovani da saznate koje to rase spadaju u najnevaljalije na svetu, onda ste na pravom mestu. Bez svake sumnje ostaćete iznenađeni otkrićem.

Vučji špic

Mnoge destruktivne i razdražljive rase pasa su u osnovi vrlo pametne. To je slučaj sa ovom rasom, koja važi za vrlo inteligentnu, ali i vrlo neposlušnu. Njihova ljubav prema vlasnicima ponekad može da bude prevelika i preraste u smetnju, zbog čega je važno ne odstupati od obuke. Komande „dole“ i „sedi“ su važne kako bi ovaj pas mogao da se smiri, u suprotnom imaćete kraj sebe veliko neobuzdano meče.

Velški terijer

Velški terijer je vrsta uzgajana za lov na male životinje poput jazavaca i lisica. Ova rasa postoji više od 300 godina, i predstavlja istinsku kovrdžavu loptu prepunu energije. Ovi psi vole da upoznaju nove ljude, ali su u isto vreme i dobri čuvari poseda. Pa opet, ako ovog psa držite u kući on će vam jasno dati do znanja da ga zapostavljate, ili da mu se ide u šetnju cepanjem jastuka, grickanjem papuča i nameštaja po kući.

Engleski springer španijel

Ovaj na prvi pogled vrlo umiljat pas je vrlo nezahvalan za dresuru i držanje u kući. Koliko god se vi trudili da ga postavite na njegovo mesto, on će bez svake sumnje da se zavuče gde ne sme, bilo to krevetac vaše bebe, kutija sa dečijim igračkama, mašina za veš ili bure za vino, piše Azra.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar