U trendu

Ovakvog psa bi svako poželeo, vlasnici ulepša dan svojim „poklonima“

Vlasnica jednog psa je u video zapisu pokazala zašto je povratak kući i njenom čokoladnosmeđem labradoru “najbolji deo” njenog dana. Snimak koji je postavila na TikTok nalogu @good.boi.ollie prikupio je više od milion pregleda i preko 220.000 lajkova, prenosi Newsweek.

Na snimku se vidi kako vlasnica otvara ulazna vrata svog doma i vidi labradora Olija koji stoji u hodniku i nešto drži u ustima. To je svaki put drugačiji predmet i to je već postalo njegova navika.

“Najbolji deo mog dana je kad ugledam Olija kako mi donosi poklon, čim uđem u kuću.

I nije važno šta mi “poklanja”: to su jastuci, zečije uši, rolne trake, krpe za sudove…

Ispostavilo se da Oli nije jedini pas koji se pred vlasnikom pojavljuje sa poklonima. Jedan korisnik je napisao kako je pročitao da psi to rade, jer imaju mnogo neobuzdanih emocija i ne znaju šta da urade, pa zgrabe nešto da pokažu ljubav.

@good.boy.ollie

The way they just keep getting more and more random 💀

♬ original sound – 🎀Speed Audios🎀

Drugi korisnik TikTok kaže da mu labrador donosi sve što dohvati. Jednom je spavao ispod kuhinjskog stola i na njegov dolazak se trgao i zgrabio stolnjak. Sve je popadalo.”

Treći komentator je napisao da mu psi “samo donose radost i ne mogu se zasititi.”

Ima i onih koji su pohvalili ljubimca, jer se “nikada nije pojavio praznih šapa, odnosno usta”.

Prethodno je Newsweek razgovarao sa Suzan Nilson, stručnjakinjom za obuku i ponašanje mačaka i pasa, o sličnom snimku psa koji u ustima nosi plišanu igračku.

“Neki psi, posebno oni koji se uzgajaju za lov, imaju jak instinkt da donose vlasnicima predmete, pa bi to moglo da se primeni i u Olijevom slučaju”, izjavila je Nilson. Ona je dodala da je uobičajeno da psi nose igračke u ustima, jer im to uliva sigurnost, slično detetu koje drži ćebence ili plišanu igračku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar