U trendu

Ovih 5 rasa pasa neizmerno vole svoje vlasnike (foto)

Postoji mnogo pasmina pasa koje su poznate po svojoj lojalnosti i ljubavi prema svojim vlasnicima. Međutim, ove pet pasmina se ističu po tome što su izuzetno privržene, pažljive i željne da ugode svom vlasniku.

Ako tražite psa koji će biti vaš najbolji prijatelj, izbor jedne od ovih pasmina bi mogao biti savršen izbor za vas.

1. Labrador Retriver

Ova rasa je poznata po svom prijateljskom karakteru i izuzetnoj lojalnosti prema svojim vlasnicima. Labradore karakteriše velika želja da ugode svojim vlasnicima, a njihova vesela priroda i energičnost čine ih idealnim kućnim ljubimcima za aktivne porodice.

2. Zlatni Retriver

Zlatni Retriveri su poznati po svojoj nežnoj i pažljivoj prirodi. Oni vole da provode vreme sa svojim vlasnicima i često se ponašaju kao da su njihovi verni pratitelji. Ova pasmina takođe pokazuje visok nivo inteligencije i lako se trenira.

3. Bernski planinski pas

Ova pasmina je poznata po svojoj velikoj ljubavi prema svojim vlasnicima i želji da bude uključena u svaku aktivnost koju obavljaju. Bernski planinski psi su inteligentni, poslušni i verni, što ih čini sjajnim kućnim ljubimcima za porodice.

4. Pudla

Pudle su poznate po svojoj inteligenciji, šarmu i razigranom karakteru. One su vrlo ljubazne i brzo se vezuju za svoje vlasnike, često pokazujući izuzetnu lojalnost. Pudle su takođe vrlo prilagodljive i odlične su za život u stanovima.

5. Mops

Ova pasmina je poznata po svojoj zabavnoj, simpatičnoj ličnosti i velikoj ljubavi prema svojim vlasnicima. Mopsovi su inteligentni, veseli i neustrašivi, a njihova ljubav prema vlasnicima često se manifestuje kroz veselo maštanje i slatke gestove, prenosi Informer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)