U trendu

Žena mislila da je kupila štene ši cua za 27.000 dinara, šokirala se kada je njen ljubimac izrastao

Jedna korisnica TikTok-a podelila je neobično iskustvo nakon kupovine kućnog ljubimca preko oglasa.

Naime, ostala je u šoku nakon što je shvatila da njen pas nije izrastao u rasu za koju je mislila da je kupila. U objavi, u kojoj je podelila fotografiju svog psa, pokazala je kako izgleda kao štene, a potom pokazala i kako je izgledao kao odrasli pas.

@justahappyboy

ur sign to buy a craigslist dog #justahappyboy #mixeddog #mixedbreed #pitbull #pitbullmix #shihtzu #dogsoftiktok #cutedogs #dog

♬ Boozoos Waffle Fries – Kyle DeNigris

„Mislila sam da sam kupila ših cu štene za 250 dolara preko oglasa na Craigslist-u“, napisala je ona. Njen ljubimac od početka nije ličio na klasično ših cu štene, nedostajala mu je duga dlaka na glavi i imao je izduženiji nos, ali ona nije previše razmišljala o tome. Ali kada je pas odrastao, bilo je jasno da nije ni blizu rase ši cu i da je zapravo prodavac prevario.

Umesto da mu izraste dugo krzno, dobio je podgriz i ostao je glatka dlaka. Međutim, to je nije sprečilo da ga zadrži i odlučila je da otvori TikTok profil Just a Happy Boy gde deli zanimljive anegdote o svom neobičnom psu.

Na kraju se ispostavilo da je to mešavina Ši Cu-a i Pit Bula. Video je objavljen pre nekoliko dana, a ubrzo je prikupio više od devet miliona pregleda i 447.000 lajkova. Objava je mnoge nasmejala, a neki su komentarisali da pas izgleda kao prava zver.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar