U trendu

Dame, ako nosite neku od ovih 5 torbi – opasno se blamirate

Koje torbe nisu u trendu u 2022?

Dok su mnogi modni trendovi doživeli veliki povratak, postoji nekoliko zastarelih modela torbi kojih bi svaka žena (koja drži do stila) trebalo da se odrekne. Stilisti su otkrili koje su to tašne sada potpuno „out“, a problem je što neke od njih Srpkinje i dalje smatraju ultra modernim!
Saznajte i koji oblik noktiju je sada apsolutni hit!

Evo koji se to modeli smatraju zastarelim i kojih bi trebalo momentalno da se odreknete!

„Pojas“ torbica
Davno popularne „bubreg“ torbice su doživele povratak poslednjih sezona, na veliku žalost mnogih zaljubljenika u modu, a sada im je definitivno odzvonilo. Jedino su dozvoljene kao sportski aksesoar, a u svečanoj varijanti – zaboravite! Stilisti su kategorični, neka ostanu zakopane u devedesetim godinama prošlog veka kada su i nastale.

Tašnice preko ramena
Ovde je reč o tašnama sa ekstremno dugačkim ili ekstremno kratkim kaiševima, odnosno lancima. Iako su poslednjih sezona u trendu, stilisti sada kažu – izgledaju smešno kada se ukombinuju sa „oversize“ sakoima koji su trenutno hit u svetu. Modeli koji još uvek nisu otpisani su oni srednje veličine čiji kaiševi dosežu do kuka i ni centimater kraće ili duže.

Minijaturni rančevi

Ako želite da zamenite torbu za ranac, bolje je potražite veće modele, kažu poznati stilisti. Nekada moderni mini ruksaci su odavno stvar prošlosti. Stilisti preporučuju da obratite pažnju na velike kožne rančeve, a nije naodmet i da ručke budu od lanaca.

Klač torbice
Ranije ni jedna svečana odevna kombinacija koju bi ponela neka zvezda, bilo da je reč o crvenom tepihu ili nekom gala događaju, nije mogla da se zamisli bez klač torbice. Ovim minijaturnim torbama je sada odzvonilo. Stilisti kažu da im nađete drugu namenu, na primer držite u njima kozmetiku jer se više neće vraćati na crveni tepih…

Velike torbe strogih oblika
XL torbe ne izlaze iz mode već čitavu deceniju. I mada su modeli srednje i male veličine u trendu poslednjih sezona, ovakve velike torbe su i dalje rado nošene jer su, pre svega, veoma praktične. U njih može da stane laptop, neseser sa šminkom, pokoja knjiga i flaša vode… Ipak, stilisti kažu da izbegavate strogo krojene modele, birajte asimetrične, ovalne varijante ako želite da budete u trendu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar