U trendu

Milioni gledaju u neverici: Najjednostavniji trik za širenje farmerki koje su vam male

Sigurno u ormaru imate par farmerki koje ste kupili kada ste imali koji kilogram manje, a sada ne možete da ih zakopčate, ali čuvate ih u nadi da će se to promeniti. Situacija je još gora ako se radi o farmerkama koje stvarno volite i ne možete da nađete niti približno dobar model u prodavnici.

Ako je verovati TikToku ovaj problem ima vrlo jednosatvno rešenje zahvaljujući kojem ne treba da gubite kilograme niti lutate po tržnom centru u potrazi za barem sličnim parom farmerki.

@bug318_

GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess

♬ original sound – Bug318_

Naime, tiktokerka Lili Šonet (Bug318_) s korisnicima ove društvene mreže podelila je trik kako proširiti farmerke koji joj je otkrila baka.

Procedura je vrlo jednostavna. Prvi korak je taj da se u farmerkama koje ne možete da zakopčate istuširate.

Nakon toga malo ih nosite po kući da se dodatno rastegnu, a zatim ostavite da se osuše na vazduhu. I to je to. Nakon toga farmerke bi trebalo da vam pristaju savršeno.

Verujte procesu, poručila je Lili svima koji možda sumnjaju u ovaj način širenja farmerki, a osim što je njen video u kojem deli ovaj trik pogledan više od 4 miliona puta, i druge korisnice društvene mreže odlučile su da ga isprobaju nakon čega su podelile svoje oduševljenje reakcije.

Mnogim damama žao je da ovaj trik nisu otkrile i ranije, ali svaki trenutak u kojem ponovo možemo da uđemo u omiljene farmerke je dobar trenutak.

Jedina stvar koju su mnogi istakli kao odbojnu je činjenica da moraju neko vreme da povedu u mokrom teksasu. Međutim, složili su se da će želja da ponovo one omiljeni par farmerki nadjačati potencijalne probleme sa neprijatnim osećajem na telu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar