U trendu

Mis Austrije upozorava na prevarante u modelingu

Aktuelna mis Austrije, naše gore list Dragana Stanković, upozorila je na prevarante u poslu foto-modela. Stankovićeva, koja se trenutno sprema za izbor „Mis sveta”, ima trenutno pun kalendar termina, a ređa uspeh za uspehom.

U čitavoj gužvi dvadesetogodišnja lepotica nasela je na priču prevaranta iz modeling biznisa i upozorava svoje koleginice.

„Ne čudite se ako možda dobijete fotografiju ili video na kojem sam ja kako poziram pred kamerom”, napisala je Stankovićeva na svom fejsbuk profilu.

Stankovićeva je nasela na priču jednog prevaranta, koji je, navodno, u ime jedne renomirane agencije za modele iz Njujorka kontaktirao s njom putem mejla. On je nešto kasnije pozvao na razgovor preko „skajpa”, na šta je misica pristala, ali i da mu se, pošto je to navodni menadžer agencije tražio, tokom video-konferencije pokaže u kupaćem kostimu.

Tek tokom daljeg razgovora Stankovićeva je shvatila da je u pitanju prevarant.

Ona se trenutno nalazi u Vašingtonu, gde se sprema za izbor za „Mis sveta”, koji će biti održan 18. decembra.

„Pripazite se. Neko se izdaje za menadžera ’Elite modelsa’”, upozorila je mis Austrije.

Ovo nije prvi put da prevaranti u ime njujorške agencije „love” fotografije misica, preneo je Tanjug.

„Informisali smo pravnu službu ’Elite modelsa’ o ovom događaju”, istakla je Elison Tomas iz „Stela modelsa” iz Beča, agencije koja je ćerka firma američke poznate kuće.

„Imali smo već u prošlosti sličnih takvih poziva sa kojima smo bili suočeni”, priznala je Tomas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.